Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj ne zaebavaj Mirkulovski na ja koristi sansata?А Миркуловски сам си е виновен ако не ја искористи шансата....
Ептен е паднат во формата![]()
Не сум задоволен со тоа што најголем дел од играчите се од бивша југославија, а многу малце шанса им се дава на нашите. Миркуловски дреме на клупа, догодина сигурно и крила ќе земаат срби или хрвати и ќе станеме ко премиер лига у фудбал, најјако првенство и клубови и слаба репрезентација, се води кон тоа.
Не сум сигурен,но мислам дека сака он да остане таму некаде во Германија и после кариерата.Нешто читав од дамна некое интервју дека не сакал да се враќа во Македонија да игра.Сега може и ја нешто трипам,сепак беше тоа од дамна.И да, незнам што не го земат Темелков, и така кисне у Луксембург... Подобар е од Гоце и у одбрана и у напад, а од престапот да не збориме...
Таман вечерва у авион со фудбалерите, немора ни карта посебно да му плаќаат...![]()
И стојам за то дека Мирклуловски стана екстра играч во последнава година..имаше неверојатен напредок....Daj ne zaebavaj Mirkulovski na ja koristi sansata?
Mozi padnat e sega posle Evropskoto, koj ne e?? Vidi go Naumce posle Evropskoto, ne e ni 10% od to so bese. Ama za Mirkulovski da ne ja iskoristi sansata, ne sum bas siguren!!!
Ti samiot pogore imas pisano deka Mirkulovski e ekstra igrac![]()
Така беше...Не сум сигурен,но мислам дека сака он да остане таму некаде во Германија и после кариерата.Нешто читав од дамна некое интервју дека не сакал да се враќа во Македонија да игра.Сега може и ја нешто трипам,сепак беше тоа од дамна.
Не сум задоволен со тоа што најголем дел од играчите се од бивша југославија, а многу малце шанса им се дава на нашите. Миркуловски дреме на клупа, догодина сигурно и крила ќе земаат срби или хрвати и ќе станеме ко премиер лига у фудбал, најјако првенство и клубови и слаба репрезентација, се води кон тоа.
Да си ги пикнат во гз странците,да не беа нашиве курац !Ловќен 20 - 21 Металург. Гол во последните мигови од страна на Миркуловски.