badluckguy
Оган под ѕвездите
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 2.925
- Поени од реакции
- 131
Кој е газда на Металург бе , од кај му се на човекот толку пари?
За Минчо Јорданов си слушнал?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е газда на Металург бе , од кај му се на човекот толку пари?
Да бе...За Минчо Јорданов си слушнал?![]()
Никојпат неможеш да дознаеш од кај тие толку пари. Човекот ако има 1 фабрика ке неможе кравите дома да си наране камоли да рани цела екипа, со големи трансфери и милонски суми за К.Лазаров. Така да само знаат неговите најблиски како и што неможе некој обичен човек да ти каже едноставно си се чудиме. А и нема што да е чудно човекот има голем бизнис и тоа му се ислпаќа, не е малко да играш во ЛШ, и КПК, мислиш од таму не се зима пари, се зима и тоа МНОГУ.Да бе...И татко ми преги го прашав и тој ми кажа имал таква фабрика , онаква фабрика...Викам аман бе тато каква е таа фабрика , погледни у фудбалот што направи , какви играчи зеде у ФК Металург и колку месечно плаќа тој , а пак за ракомет да не зборуваме.ГО сака КИРЕ ЛАЗАРОВ,потпиша со Наумче Мојсовски , пред потпис е со Лино Червар , толку е моќен тој ?
Толку беше почетната понуда за Лазаров, арно ама сега новата беше 1,5 милион (еден ипол милион). Ама ништо од Кире не дојде останува у Загреб, јас мислам дека на стари години ке дојде Лазаров тука во Македонија кога ке дојде време за при крај на сезоната.За Минчо Јорданов што се 300.000 евра да го плаќа Лазаров пример којзнае колку фабрики има што не се знаат а и Макстил незнае колку прави месечно/годишно така да може да направиме еден асален тим за да биде конкурентен во ЛШ, ако продолжат со купувањето на играчи вака.
Толку беше почетната понуда за Лазаров, арно ама сега новата беше 1,5 милион (еден ипол милион). Ама ништо од Кире не дојде останува у Загреб, јас мислам дека на стари години ке дојде Лазаров тука во Македонија кога ке дојде време за при крај на сезоната.
Инаку Металург од времето е бил и ќе биде богат клуб, земаа мислам повеке засилувања ке видиме што ке биди оваа година во КПК. Да се надеваме на најдоброто.
И јас бех за да дојде, ама мислам оти тама зима повеке не во платата туку, повеке има потенцијал да игра и повеке има соиграчи кои може да игра, а во Металург има пак играјаче ама по некој пат треба пак да се моламе на него, и плус тава што излева прв стрелец тама нетизнам шо, зима повеке пари е саа незнам негова е одлуката, јас мислам уште таа сезона да га изиграа тама и ак не бива ништо од Загреб да си дојде дома (Металург) ем може да освооме нешто у КПК и може да постигнеме нешто повеке у ЛШ.Епа Лазаров значи направил голема грешка според мене ќе видиме времето ќе покаже, нема ништо подобро да потпишеше за 1.5 милион плус тука со фамилијата во Македонија ем ќе имаше напредок во македонскиот ракомет со самото доаѓање на Лазаров.
Толку беше почетната понуда за Лазаров, арно ама сега новата беше 1,5 милион (еден ипол милион). Ама ништо од Кире не дојде останува у Загреб, јас мислам дека на стари години ке дојде Лазаров тука во Македонија кога ке дојде време за при крај на сезоната.
Инаку Металург од времето е бил и ќе биде богат клуб, земаа мислам повеке засилувања ке видиме што ке биди оваа година во КПК. Да се надеваме на најдоброто.
Од ваквите како тебе нема успех во Македонскиот спорт. Кај нема(ло) добар спорт во Македонија, еден ке вложи повеке од останатите, со цел да го афирмира спортот(добро и да испере некоја пара, ама сите во светот прават такаИмате слава...Имате пари...Немате СРЦЕ... П-и-ч-к-и СТЕ ПРАВИ!!:nerv::nerv::nerv::nerv:
Скопјаните го заебаја спорто во битола.. СТОП ЗА МОДЕРЕН СПОРТ!!!!!!!!!!!
Инаку Металург од времето е бил и ќе биде богат клуб,земаа мислам повеке засилувања ке видиме што ке биди оваа година во КПК. Да се надеваме на најдоброто.