- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.035
Кај се вашите деца? Кај вас ни роднините на ракометарите не одат.
Како не одат,редовно ја гледам мајка му на Миркуловски на трибини.

И брат му на Мојсо иде.......

da se nasmeeme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај се вашите деца? Кај вас ни роднините на ракометарите не одат.
Па незнам за четвртфинале или финале,ама ако не се посерете годинава во ЛШ (ко по навика) можеби догодина ќе ни дозволат 2 тима директно во групи.
Раде ако провцираш очекувај да ти се врати со иста мера. И доста со плачење, цело време напаѓате.
Да,да,знам,вие сите пратите уште Металопластика кога газеше.А редовно на трибини само деца до 20 години гледам.Еве кој оди на натпревари:
![]()
Пола од нив нмаат ни 18,ама затоа сите Комити пратат ракомет уште од 1961.Не како овие на Металург од вчера што почнале да гледаат.
Во наш фан клуб, и вие напаѓате во ваш па никој не ви вратил таму. Очекувам да ми вратат, како што и јас враќам, но ова од овој Димче беше стварно глупаво, бројот на мевцата.......
Али ај нема врска да не го трујаме понатаму и така отруениот муабет шо се води овдека.
Пред тоа, јас пратам уште од кога Партизан од Бјеловар газаше. Кој се тие на Металургдај бе не ме зезај за 30 души ли ми коментраш?
--- надополнето: 17 август 2013 во 19:03 ---
Јас си го сакам клубот и ќе го бранам секаде. Ако напагате без везе очекувајте да ви се врати, вие само и така можете да привлечете внимание. Еве одох јас, не се замарам со вас повеќе
32-19Колку резултат заврши Металург- Версај ?
Леле што и правиме на Ивригледајте вардарци како тоа се прави
14:5 во 23 минута
Кога ќе заврши полувремето ако не те мрзи пиши нешто поопширно, кој игра, шо игра, како игра, зошто не сум во можност да ја гледам.
Што да ти кажам бе многу сме јаки, си газиме очекувано. Првата третина од полувремево неможеа гол да ни дадат. Станиќ бранеше како на кокаинпосле влезе Диви и он добар, контри и полуконтри колку сакаш. Ротации исто така доста Димовски - Марковски, Вугринец - Кеџо, Атман - Мојсо - Мирче, дури и престап игра
16:7 на полувреме
--- надополнето: 17 август 2013 во 23:07 ---
Второ полувреме ептен се опуштија и си играа ташак со многу технички грешки но шампионот повторно е шампион
конечен резултат Металург : Иври 24:22
p.s
Незнаеме зошто но Станиќ сакаше да го тепа судијата Славе![]()
До кога ќе ве спасуваат судиите со седмерци во последните неколку секунди.Па и оној наркоманон ќе се тепа на турнир офффф
Ајде Велешани полека спремајте се сега ќе дојде 7-ми![]()