Фан клуб - РК Металург

Па играатво репрезентација си ги буткаат наерно за да може после да се фалат дека сите играчи им играле во репрезентација, и намерно ќе ја саботираат репрезентацијата како во Португалија а исто така и пред неколку години кога бевме во група со Исланд и Норвешка во квалификации не ги пуштија играчите демек им биле повредени затоа кој ги ебе по правило Левов, Митревски,Козла треба да носат вода а не да бидат во репрезетнацијата исто и Мите Стоилов и Ванчо Димовски , а нормално Кукоски и Никола Марковски ќе бидат угнетувани намерно нивните квалитети нема да се гледаат само затоашто играт во Вардар и нормално немаат пшанси да играат во репрезентација.

Ја саботирале репрезентацијата во Португалија?! Ти ја гледаше ли утакмицата бе, па Манасков, Миркуловски и Митревски беа најдобри во цела таа катастрофа.

Ја саботирале репрезентацијата во Португалија?! Ти ја гледаше ли утакмицата бе, па Манасков, Миркуловски и Митревски беа најдобри во цела таа катастрофа.
Да да посебно Миркуловски :pos:

Јас да се прашувам има пола мислења од тука да ги нема. Тупење до максимум. Не се анализира тим, игра, стратегија, на сите страни расправии кој подобри навивачи имал, шиткале овие или оние што ти јас знам. Трагедија.

Он топик. Напред момци!

Ренато-Вугринец-е-новиот-херој-на-Металург-618x410.jpg

Да да посебно Миркуловски :pos:
Па затоа реков во цела таа катастрофа овие тројца изигаа најдобро. Да, грешеше Миркуловски ама даде и неколку гола за разлика од Стоилов и Лазаров што само грешеа и дадоа вкупно 1 гол заедно.

Ајде металург,цела македонија е со тебе,ова е момент во кој погледот на цела европа ќе биде вперен кон овој натпревар,ова е момент за докажување.Металург е јак тим,за тоа неам дилеми,после овја меч ќе видимо до кај смо,дали може оваа година да се иде чекор напред,па и фајнол фор,зошто да не.

Више преку таквиот од муабетите Вардар-Металург...
Темава е стрикно за Металург,сите кои не ја прифаќаат политиката на клубот или пак ги минимизираат успесите,резултатите ги молам да одјебат 100 чекори грбно,слободно нека ја избегаваат темава и нека :drk::drk: на тимот кој се доведе до ситуација денес да го гледа цел свет, рамо до рамо со најголемите клупски имиња во ракометот!

Околу утакмицата сум мал песимист, али вчера со победата на Цеље против славниот Кил видовме дека понекогаш Давид може да го тепа Голијат, па да се надеваме и денес да е така со победа која би одекнала во светот!

Аман бе дај овие комити, вардарци , како и да се викаат, олабавете бе малце.Колку повеќе пишувате на оваа тема и одговарате на провокации, толку повеќе си ги покажувате фрустрациите.
Разбирам, не мора да навивате за Металург ни денес, ни никкој пат, ама за тоа јавно да кажувате и да се правдате? Ме заболе мене дали ќе има Металург подршка од вас. И без вас 7000 карти се продадоа.
Читам 10 минути по ред само глупи препукувања. Ако може некој од модераториве да среди нешто, да не се заебе некој друг како мене да троши време на темава да чита претходниве7-8 страни.

На темава, Металург има шанса да ги реши пољациве. Клучни се Лино, Станиќ и Мојсоски.
Ај за Лино се знае. Дарко ако свој ден, со, се надевам доволно опоравениот Мојсоски. Од Вугринец очекувам дека ќе остане на ниво. Премногу е искусен за баш денес да откаже. Не гледам зошто со една солидна подршка од трибините не би можеле да ги плеснеме овие.

Да не знае некој линк на интернет да гледам? Не сум во Македонија...

Он е жива смеја :pos:

PewDiePie од кое село си ти дојден, ајде сега бар се ми е јасно. Коалиција сељаци/провинција. Џабе пробувам да ви објаснам некој работи. Вас уствари ве врзува омразата и љубомората кон мојот клуб ВАРДАР. :icon_lol:

проблемот е тоа што ти си таа искомплексирана личност која го погодува секој можен збор напишан за комити и вардар што покажува на какво ниско ниво си како личност воопшто штом се замараш толку се постови во еден обичен форум напишано од ''сељаци и провицијанци''(тоа што ги делиш луѓето во македонија т.е. македонците уште повеќе покажува колку нискоинтелегентна персона си ти и плус тоа сељаци и провицијанци не е никаква навреда и плус тие што ги сметате за такви тоа не е никаква нивна вина што живеат таму туку тоа е вина на нивните родители и морам да ти нацртам подетално за да разбериш)..

всушнст јас џабе ти ''пробувам'' да ти објаснам некои работи бидејќи ти немаш доволно капацитет за да ме разбериш и веднаш почнуваш да пишуваш како ние сме опседнати со
Вардар..

како прво јас не сум на толку ниско ниво да сум опседнат со еден обичен спортски клуб и тоа од Македонија..јас сум доволно возрасен да сум оспеднат со попаметни работи на моја возраст како што се жените,парите,факултетот и средство за егзистенција и останати примерни фактори...спортот е споредна работа само да ти објаснам и нема зошто да љубоморам и да мразам некој клуб бидејќи ништо лично не ми направиле ..секоја чест за нив, бравос..но јас тука пишувам како симпатизер на Металург како преставник на Македонскиот спорт надвор од границите на Македонија бидејќи сме мала земја и мораме сите да се држиме заедно кога сме надвор иначе по твоја логика како фан на пелистер треба да го рмазам металург...

се надевам дека ме разбра и ме сфати која ми беше поентата и зошто што повеќе се бламираш со твоите постови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom