Фан клуб - РК Металург

3-2-1 Аууу :D Дрско. xD
За 5-6 години и Зомимак да се шампиони ќе почнат и за нив сите да навиваат :D

Нејсе, не очекувам Металург сериозно да влезе во натпреваров, сигурно ќе се чуваат за со Киелце, ќе пазат да не им се повреди уште некој.... Плус без Наум и Ванчо сигурно ќе играат така да очекувам да го изгубите натпреваров, иако натпреваров сигурно нема да биде реален приказ на можностите на двата тима. :)

Би те советувал да не ја мрсиш темава и да не провоцираш кај што не ти е место. Ако имаш нешто нерасчистено со мене повели на ПП.
Чисто информативно, да не речеш после при коментирање на утакмици "Јас сум за Вардар ама..." или "Од неутрална точка..." :)
Сега може да те обвинувам за пристрасност во постовите :icon_mrgr:

Поздрав :)
Џабе им е на Металург купов кога Вардар освои домашно првенство...
Види јас сум навивач на Вардар и никогаш не сум го вреѓал Борко за разлика од Комити и сите останати.
Да не беше Борко Македонија немаше да помине бараж и да се пласира на СП во Хрватска. :helou:

Чисто информативно, да не речеш после при коментирање на утакмици "Јас сум за Вардар ама..." или "Од неутрална точка..." :)

Не очекував дека си до толку глуп. Ама од обичен навивач па што можеш да очекуваш да се фаќа за финти и децки муабети. Изгледаш како некое мало дете кое лечи комплекси.
Друга работа тука мора да се воведе ред на темиве исто како во фудбал за да нема провоцирање. Очекувам да те банират од темава. Поздрав.

3-2-1 Аууу :D Дрско. xD
За 5-6 години и Зомимак да се шампиони ќе почнат и за нив сите да навиваат :D

Нејсе, не очекувам Металург сериозно да влезе во натпреваров, сигурно ќе се чуваат за со Киелце, ќе пазат да не им се повреди уште некој.... Плус без Наум и Ванчо сигурно ќе играат така да очекувам да го изгубите натпреваров, иако натпреваров сигурно нема да биде реален приказ на можностите на двата тима. :)
Абе не се заебавај, немало да влезат сериозно... :icon_mrgr:
Која екипа не влегува сериозно во ваков дуел?
Сигурно и на пријателската летово играле сериозно и двете екипи.
Тоа не влагаме сериозно е само барање алиби :)

Не се знае дали нема да играат Наумче и Ванчо. Ајде за Мојсо може е сигурно, ама Димовски сигурно ќе собере сили за некоја минута. А и онака Ракчевиќ ја има главната улога на пикерска позиција, така да не губат којзнае колку...
За Мојсо имаат замена, Козлина е одличен, подобар од нашите леви бекови :)
За десната страна да не правиме ни муабет...
Манасков игра ултра мотивирано против нас, ако спроведат добра одбрана ќе не скине по контри.
А и колку да имнаме предност на домашен терен, колку и да бидеме израмнети во играта, имаат нешто на голот што ние го немаме... :icon_mrgr:
Дур е Станиќ во Металург немаме шанси.
Бев оптимист после првите кола ама како одмина времето ги видовме нашите слабости, така да уште една сезона која ќе падне во вода, ми се допаѓа само што имаме позитивни момци во екипата па ако се склопат коцките може да земеме куп или слично.

Му реков на Near мој тип 24-32 :)
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 00:01 ---
Не очекував дека си до толку глуп. Ама од обичен навивач па што можеш да очекуваш да се фаќа за финти и децки муабети. Изгледаш како некое мало дете кое лечи комплекси.
Друга работа тука мора да се воведе ред на темиве исто како во фудбал за да нема провоцирање. Очекувам да те банират од темава. Поздрав.
Бар не менувам тимови како пар гаќи...
Нека ме банираат слободно, и така ако не ви пишуваме ние во темава никој не пишува.
Молам да добијам бан од темава, пошто ѓавол ме тера да ја отворам и ме тера да ви враќам на глупостите што ги пишувате.

3-2-1 АУУУУУУУУУУУУУУУ :icon_mrgr:

Не се знае дали нема да играат Наумче и Ванчо. Ајде за Мојсо може е сигурно, ама Димовски сигурно ќе собере сили за некоја минута. А и онака Ракчевиќ ја има главната улога на пикерска позиција, така да не губат којзнае колку...
Манасков игра ултра мотивирано против нас, ако спроведат добра одбрана ќе не скине по контри.
А и колку да имнаме предност на домашен терен, колку и да бидеме израмнети во играта, имаат нешто на голот што ние го немаме... :icon_mrgr:
Бев оптимист после првите кола ама како одмина времето ги видовме нашите слабости, така да уште една сезона која ќе падне во вода, ми се допаѓа само што имаме позитивни момци во екипата па ако се склопат коцките може да земеме куп или слично.

Се надевам екипата со повеќе македонци ќе победи инаку добра анализа Станиќ си е Станиќ (y)

--- надополнето: 9 ноември 2012 во 00:01 ---

Бар не менувам тимови како пар гаќи...
Нека ме банираат слободно, и така ако не ви пишуваме ние во темава никој не пишува.
Молам да добијам бан од темава, пошто ѓавол ме тера да ја отворам и ме тера да ви враќам на глупостите што ги пишувате.

3-2-1 АУУУУУУУУУУУУУУУ :icon_mrgr:

Ќе си го добиеш. Комплексите лечи си ги надруго место јас па не ве читам веќе во темата пошто сте досадни ко куров, постојано едно те исто верглате како навиени. И со здравје со србите во екипа, ќе навиваме за нашите Македончиња поздрав.

Од секогаш привлеквале големо внимание мечевите Вардар-Металург без разлика дали се игра во првенство, куп или пак Сеха Лига...
Кога играат овие 2 тима меѓусебно стално фаворит ми е Металург (се разбира АНТИ Вардар :P :D)
Последно време мечевите меѓу овие екипи се тесни, иако Металург е тим со појак тим, поголем буџет, сепак Вардар иако е послаб против Металург стално игра како ФИНАЛЕ ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ :pos:
Сабота мислам дека ќе тепа Металург ама ќе биди со тесен резултат. Доколку ја има во кладилница одам со + на голови, не ми се клава на Металург на меч во Сеха Лига оти лани убо се изгорив на финалето каде играја со Вардар и го изгубија, тука кладов солена сума на пари :)

Би те советувал да не ја мрсиш темава и да не провоцираш кај што не ти е место. Ако имаш нешто нерасчистено со мене повели на ПП.
Од кога бе вистината е провокација... И да си модератор незнам кој те ставил ама после овие глупави закани треба да те тргнат... те фати и културно те праша нели беше за Вардар... после и аргументи ти извади што се правиш на триипол?
После ова немаш ни кредибилитет да правиш муабет за ракомет а не да судиш на некој друг

Како идеше песната.....вчера за Вардар,денес за Скопје,утре со шверцери.....
Вака така изгледа стварно е погодена песнава за сите овие навијачиве на Металург :pos:

Има помакедонски тимови од Металург и Вардар, само не гледам тие да се спомнуваат... Секако Козлина и Вугринец се македончиња... Ако им дадеме пасош ќе свршуваме на нив...

Има помакедонски тимови од Металург и Вардар, само не гледам тие да се спомнуваат... Секако Козлина и Вугринец се македончиња... Ако им дадеме пасош ќе свршуваме на нив...
Козлина,Вугринец,Станиќ,Ракчевиќ,Батиновиќ,Додер.........абе сите кој од кој почист Македонец.....
Па да не збориме за легиите на странци што се немаат пројдено низ тој клуб.......

Абе тие што се странци во Металург се квалитетни,а во Вардар група просечни гована. :icon_lol:

Инаку да секако повеќе македонски играчи има во Металург отколку во Вардар.......да да знаеме сите македонци ви ги украде Металург,бу ху. :icon_lol:

Абе тие што се странци во Металург се квалитетни,а во Вардар група просечни гована. :icon_lol:

Инаку да секако повеќе македонски играчи има во Металург отколку во Вардар.......да да знаеме сите македонци ви ги украде Металург,бу ху. :icon_lol:
Да како што се просечни Додер и Марковиќ па Минчо нема подобри македонци во лигава па нив ќе ги купува

Изглеа Минчо се возбудува многу на група просечни гована како Ракчевиќ, Додер, Марковиќ. Пичка му матер... кој е тука ненормален!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom