Фан клуб - РК Металург

Убаво почнаа, катастрофално завршија, овие данците една контра што имаат салам во нивната игра, и не утепаа шутеви од бековска позиција. Ги добиваме на домашен секако, ама зошто и тука не се направи нешто повеќе..

Kaj se nashi ekipi naucheni na vakva brza igra. Ako ne se desi neshto drastichno shto bi ja umrtvila ovaa brza igra, poraz ne im bega na Metalurg...

Зицери утињаат Манасков и Алушевски, не смеат вакви работи да се случуваат ако сакаме да победиме, а дефинитивно можеме, не се ништо посебно данциве.

Trgnaa vo ritam vo vtoro :)
Што тргнаа, со играч помалце им влегуваат низ одбрана како што сакаат.
Сеа малце се консолидираа, ама ќе треба премногу да се потрудат за да победат.

Mene sudiite me zagrizhuvaat :unsure:
Со што те загрижуваат, со две поклон исклучувања за Силкеборг во моментите кога беше -4 за Металург? :)
Не заебавај, бидете малце објективни, судењето е солидно.
После тоа ЧИСТО исклучување за Вугринец, и исклучување за Миркуловски кое не требаше да го има, но претера со приговарање. Чист фаул беше, немаше пробивање тука, само он уште пред да дојдат ја има искривено фацата и се фрла наназад. СДа не глумеше досега ќе водеа.
Сепак би требало да тепа до крај Металург, пак се класа за овие. Им се подгоија некои шутеви од далеку затоа водеа досега.
Козлина изигра одлично, незнам зошто баш откако израмнуиваат Лино го става на клупа :/
Георгиевски во одлична форма :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom