Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
poraz od ekipata na metalurg
sledna vo nedela doma so rk tikves kavadarci

Pa napisi rezultat!? ne samo izgubivme i tolku,da vidime dali ste bile blisko do iznenaduvanje...

Абе кога играт Зоми-Мак? Досега ги немам гледано, па ако имам можност сега овој викенд ако играт, да одам да ги ѕирнам. Пози4.

Metono1[mkd];2445505 напиша:
Абе кога играт Зоми-Мак? Досега ги немам гледано, па ако имам можност сега овој викенд ако играт, да одам да ги ѕирнам. Пози4.

U nedela u 1 igrame kadetska liga

Вечер тренинг ќе имаме ли?

Pa napisi rezultat!? ne samo izgubivme i tolku,da vidime dali ste bile blisko do iznenaduvanje...
Металург 29 - 15 ЗомиМак :kesa: .Ни најмалку блиско, треба да се вадиме со Кавадарци или Штип.
Metono1[mkd];2445505 напиша:
Деца играме, мислам кадети не играат старите, мислам за тоа прашуваш. Иначе у Недела у 13:00.

ЗомиМак - ВВ Тиквеш
13:00 часот.
Спортска сала: Парк.

Претходен дуел:
ВВ Тиквеш - ЗомиМаик 17-17

Vo sabota gostuvame vo stip....ova e vazna utakmica za nas mora da se pobedi iako ke bide tesko .....

Р.К. Текстилец (Штип) - Р.К. ЗомиМак-М (Струмица)
На Ден 26.04.2009 (Недела).
Почеток: 13:00 часот.

Едноставно ако не ја победиме оваа утакмица горе доле ни се намалуваат шансите за понатаамошен пласман!
Предходен дуел: ЗомиМак 21-26 Текстилец.

Само што си дојдовме од Скопје игравме со Шампиони :). Победивме 7 гола разлика, дечкиве ни сала немат, игравме у еден ресторан кај шо има сала за мал фудбал. :) Али јбг, барем имат тимче направено. Имат и млади играчи многу па со тек на времето ке станат Шампиони како што и е и името.

Р.К. Шампиони 13 - 20 Р.К. ЗомиМак

Останува дуелот со Металург на домашен терен, па ако ги победиме влегуваме во плеј оф, меѓу првите 4.

Utre se igra poslednoto kolo
nie igrame na domasen teren so metalurg

ЗомиМак- М 17 - 22 Металург
Не издупчија.

Заврши нашата кадетска лига и мислам дека на добро место сме како за прв пат, еве како е табелата:

1.Металург (Скопје) - оди понатака
2.Текстилец (Штип) - оди понатака
3.ЗомиМак-М (Струмица)
4.В.В.Тиквеш (Кавадарци)
5.Шампиони (Скопје)

Еве нешто од почетните кола, односно 2ро коло што игравме во лигата со Кавадарци, малку е глупо снимено али нема веза нешто се гледе. :) Тука уште немавме ни дресови, ние голманите. :)

Ајде да ја живнеме темата, почнавме и со првите пријателски утакмици, само што си идеме од Богданци кај им гостувавме на еден пријателски натпревар, нормално стигнавме со пораз. Тешко беше, момците имаа и возрасни играчи, кои што беа тешко да се сопрат. Игравме 60 минути стандардно и беше тешко да се издржи цел натпревар во однос на другите кои ги играме само со по 25 минути на полувреме значи цело 50 минути.

Р.К. Младост 41 - 37 Р.К. ЗомиМак - М

Утре се игра пријателска утакмица со металург од скопје...
Утакмицата почнува во 12h во спортската сала парк во струмица :vozbud:

Еве се извлече и групата за Кадетската лига, поточно ние каде играме :
1.ЗОМИМАК М
2.МЕТАЛУРГ
3.РАБОТНИЧКИ
4.ТЕКСТИЛЕЦ
5.ЃОРЧЕ 64
6. ЃОРЧЕ

Големи шансите за пласман на нашиве, има доста ослабнети екипи оваа година во кадетската лига.

Инаку денес(после) во 20:30, се игра пријателски натпревар со Младост од Богданци, очекувам да изиграме добро и ако имаме повеќе среќа да победиме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom