Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Името си беше РК Струмица Зомимак М, значи не е ништо сменето само што додавката на спонзорот ке ја нема и тоа е тоа...

ПС за натпреварот конечно имаме добро лево крило и добар десен бек... Димитриевски ја раздвижува доста играта и повеке ми се допаѓа неговата игра него ли Везенковски... Ни фали само голман и уште еден пикер... Двајцата голмани се добри, но не се константни... Солиден тим, многу подобар од минатата сезона, но фали уште еден пикер, голман и евентуално уште еден специјалист за одбрана...
Немаме десен бек нема никаква активност скокот му е тапа има добар шут али со екипи како нашата што нема некоја тактика и агресивност тешко овај да пуца..

Овој новиов десен бек е камен, бар од едно полувреме што изгледав :) Славиша Димитриевски е класа над Везенковски, голман немате, пикеров слабо, треба уште еден појак и главното јак тренер, а не да им кажуе да шљлакаат :D за левото крило уште немам оформено мислење ама не ми стои и тој како некој јак, а најпозитивно ме изненади Славиша

Немаме десен бек нема никаква активност скокот му е тапа има добар шут али со екипи како нашата што нема некоја тактика и агресивност тешко овај да пуца..

Во право си не е кујзнае што но мислам дека ке биде подобар од Милосавлевиќ... Сепак ке го видиме. Прв пак ги гледам денес вчера не ги гледав и ми стои дека ке заврши работа..

Каде бе со овај неандерталец во СЕХА лига?
Не знам дали имаат ум тие од вашата управа.сериозно...:tapp:

Каде бе со овај неандерталец во СЕХА лига?
Не знам дали имаат ум тие од вашата управа.сериозно...:tapp:

Овој нема Р од Ракомет, не ни ги знае правила ја се кладам. Него ставен е изгледа се блиски пријатели со Гошев претседателот и затоа мош, инаку катастрофа невидена сме.
Една ебена варијанта немаме, само се мачат играчите да се повредуваат одат у неизградени позиции да направат магии.

Жално е.

Јас незнам зошто влегоа слепциве во СЕХА лига, па од форумов да се собереме подобро ќе изигравме јас мислам.

8-25 уште прво полувреме губат :tapp:

Шо е ова бе , дали сте вие за СЕХА лига , БРУКА :shook:... Абе Текстилец да играт нема да се резилат толку:facepalm:

Не заебавајте, кој било моментално македонски тим освен Вардар ќе се „изрезилеше“ исто против Мешков. Тоа е реалноста за Струмичани, 6-7 место би било огромен успех, 8-9 во рамки на очекувањата. Ќе се јадат со Борац и индијанците од Србија на последнит три места од табелата, евентуално може да се тркаат со Војводина и Нексе, ма да тешко.

Не заебавајте, кој било моментално македонски тим освен Вардар ќе се „изрезилеше“ исто против Мешков. Тоа е реалноста за Струмичани, 6-7 место би било огромен успех, 8-9 во рамки на очекувањата. Ќе се јадат со Борац и индијанците од Србија на последнит три места од табелата, евентуално може да се тркаат со Војводина и Нексе, ма да тешко.
Кој сакаш тим одбери од прва лига освен Јуниорите на Минчо, да играт дома немаше вака да се резилат со Мешков. До душа се резилеја и првите две утакмици , ама ова вечерва беше врвот.

Кој сакаш тим одбери од прва лига освен Јуниорите на Минчо, да играт дома немаше вака да се резилат со Мешков. До душа се резилеја и првите две утакмици , ама ова вечерва беше врвот.

Да бе, Пелистер ќе ги тепаше можда, ради атмосферата а? :D

Не заебавај, толку е силата. Ваков тим лани заврши второ место, па види колку ни е квалитетна лигата. Зомимак направи голем успех претходно со влегувањето во групна фаза во ЕХФ купот, ама беше и помина тоа. Не знам зашто ви останале тие очекувања од нив. Или па што завршиле пред Металург лани, демек огромен успех да преслушаш таков грев тим?

А и Мешков не се слаб тим, напротив... правите ко да изгубиле со таа разлика од Нексе или Војводина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom