Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
За условите не се чудетњ и на металург лани му рекоа заборавете ја шталата и една од опциите им беше играње на домашни уталмици во Велес. Играчкиот кадар не е проблем во СЕХА додека не се изготви некоја програма за финансиска стабилност на клубовите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ми е јасно само едно, го имате слободен Андон Бошковски печен е за кај вас на клупа ем он ќе се кали како прв тренер, ем вие доивате и вака едно пет пати подобар тренер од овој сега што ви е. А сигурно нема да бара некоја голема сума за плата.

Не ми е јасно само едно, го имате слободен Андон Бошковски печен е за кај вас на клупа ем он ќе се кали како прв тренер, ем вие доивате и вака едно пет пати подобар тренер од овој сега што ви е. А сигурно нема да бара некоја голема сума за плата.
Е ајде де... Белки ќе им се разбистри малце у главата па ќе донесат некој шо не е бил голман... Ама ако дојде таков тренер тие играчите ќе треба да тренираат а не да си го ладат со чест на исклучоци :)

Останува Пецак,ама си оди Павловски :( .Ако не остане Маркоски ќе треба од странство пикер а исто треба и голман зато шо и двајцата не се константни..

Останува Пецак,ама си оди Павловски :( .Ако не остане Маркоски ќе треба од странство пикер а исто треба и голман зато шо и двајцата не се константни..
Абе пикер не ви треба,имате пикер(иште), Папата,..:ROFLMAO:
За замена,земете некое детиште од младинците,по можност подебелко...:X3:

Nemame trener veke 3-4 godini. : )

20:15 - Ракомет, турнир Струга: ЗОМИМАК-БЕШИКТАШ

19.00 - Ракомет, турнир Струга: ЗОМИМАК-ДИНАМО Б

Баш да ги видиме овие новите имаме некои шанси не е така лоша екипита тука се Пецак,Славиша,Благојче имаме добра екипа за турниров :)

Читам на Спортмедиа дека името ќе се менувало,највероватно во Рк Струмица

Да ти ебам јавниот сервис ако ова е сервис јас сум премиер.... :( :ban:

Да ти ебам јавниот сервис ако ова е сервис јас сум премиер.... :( :ban:
Нема пренос,или снимка ќе даваат?Или репортажа во дневникот:pos:
П.С.
Еве ги бе,се јавија..:bravobe:

Тајмаутов за Струмица :tapp::tapp:

Добро е можеше и повњќе голманот ни е страшен...

Tajmauto bese epski govor na Andonov...mozaa da tepat ama nemame trener...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Tajmauto bese epski govor na Andonov...mozaa da tepat ama nemame trener...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Малце наши малце на судиите грешки али тоа е тоа ме радува шо од сега натам освен десно крило имаме две комплетни постави да ротират шо е најважно за натпреварувања како СЕХА со по 2 натпревари во недела...

Читам на Спортмедиа дека името ќе се менувало,највероватно во Рк Струмица

Името си беше РК Струмица Зомимак М, значи не е ништо сменето само што додавката на спонзорот ке ја нема и тоа е тоа...

ПС за натпреварот конечно имаме добро лево крило и добар десен бек... Димитриевски ја раздвижува доста играта и повеке ми се допаѓа неговата игра него ли Везенковски... Ни фали само голман и уште еден пикер... Двајцата голмани се добри, но не се константни... Солиден тим, многу подобар од минатата сезона, но фали уште еден пикер, голман и евентуално уште еден специјалист за одбрана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom