Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спировски добар беше се гледа оти пргав играч...44ката ме интересира кој е? А и Терзиќ оти го немаше на денешната утакмица баш за него ојдех да ги гледам а него го немаше некое ифно дека как шо е? :/
Мислам оти 44 е Кире Митревски http://www.rkstrumica.mk/view_vest.php?id=142 како што гледам тука нему му го даваат дресот со 44...
Македонската национална телевизија ги откупи правата за директен пренос на домашните натпревари од ЕХФ Купот на екипата на Зомимак-М.
„Постоеше голем интерес од љубителите на ракометот во државата за директни преноси уште од квалификационите натпревари на Зомимак-М во рамките на ЕХФ Купот. Сега со пласманот во групната фаза од тоа натпреварување и атрактивните противници кои ги добивме, интересот уште повеќе се зголеми. Среќни сме што националната телевизија го препозна тој интерес и чест ни е што ќе соработуваме. Ова е доказ дека Зомимак-М полека станува бренд во државата и пошироко и знак дека клубот се движи во вистинска насока како и награда за сите спонзори и помагатели на клубот.„ - изјавија од клубот.
Првиот натпревар кој ќе биде емитуван во живо на националната телевизија ќе биде на 15.02.2014 година (Сабота) во 18.00 часот, кога екипата на Зомимак-М во спортската сала „Парк“ во Струмица ја пречекува екипата на Скјерн од Данска.
Bas mi e milo sto ke ima prenos na TV i toa e dobro. No od druga strana neznam sto e so lugjevo edna sezona se izigrala na prosecno nivo i odma brendovi mendovi. Vo rakometot iskreno iako sum navivac na Vardar mozam da kazam deka samo Pelister moze da se kaze brend, pokraj nego i Vardar no nemoze i drugi ekipi koi niknale od vcera
Малку да се исфорсираме.
Stom bila takva rabotava ne e problem![]()