Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
утре играме пријателска утакмица со рк текстилец во штип ... очекувам многу од голманто xfire и omeyer а и од целиот тим ...

васе колега ....:vozbud:шо му ја секираш тепаме утре шо оти се поголеми нии ке дадаме се од себе ... ама само да не крадат... 100% ке се десе тава да одкрадат 4-5 гола

хх да да ама треба и помош од екипата :vozbud::vozbud: само тимска игра и ке ги апнаме :pos2::pos2::pos2:колега мој i во 2те екипи :pos2::pos2::pos2::pos2:

рк текстилец - рк зомимак 41-35 изгубииме

а играјааме 2 саата и повеке

Bor4е и Omeyer, правете си муабети по мсн. Темава користете ја за мислења во врска со клубот на кои (не) сте вие фанови. Нема да ви ги бришам мислењата за да седат како опомена до другите членови.
Нареден ваков муабетчиски испад, не само што ќе го бришам, туку и ќе побарам ладење од администраторите.

Продолжете со дискусијата.

Еј де смиренјте се малку, Џену Грл слободни бриши ги постовите вакви.
Не правејте такви гупски работи се тава може да зберете у еден пост и да пастирате, иначе за пријателската утакмица шо да кажам немавме срека ни фалеа неколку работи правивме грешки и Текстилец играше со две екипи Младинците и Кадетите додека ние игравме само со 1 и се менивме тие се менеа 2те екипи во 1 натпревар и нормално е да се изгуби, ништо не е страшно имавме тешко гостување но во првенството ке биде по друго со 1 екипа ке се игре таму.
Поздрав

тава што се случи у штип не треба да се десе у лигата .... треба да ја сватаме озбилно .... у вторник ке има писканици тренеро беше ного изнервиран од нас

taa utakmica ne ni trebase ama sepak dobro e tava so se sluci na prijatelska a ne u prvenstvo. Tava ni e skolo za drug pat so kak i de i ima vreme da se konsulidirame na trenizi i da ne se povtore veke tava.....:kafe:

Momci od sega na tama da si ga fatame ozbilno oti nebiva veke taka.nekni trebase da gi zdrobame na tekstilec ama so ni bese koj znaa.veke nema izgubani utakmici samo GOLEMI POBEDI.:zver:

taa utakmica ne ni trebase ama sepak dobro e tava so se sluci na prijatelska a ne u prvenstvo. Tava ni e skolo za drug pat so kak i de i ima vreme da se konsulidirame na trenizi i da ne se povtore veke tava.....:kafe:
Шо можеше да направаме ни ?

Momci od sega na tama da si ga fatame ozbilno oti nebiva veke taka.nekni trebase da gi zdrobame na tekstilec ama so ni bese koj znaa.veke nema izgubani utakmici samo GOLEMI POBEDI.:zver:
Ке видиме за напочетоко од лигата како кеее па после за натама.

Ке биде бе шо му ја секирата со тек на времето ке се опрааме ... ке победуваме ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom