Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Алал да им е. Ем без Радуловик и Платон докажаа дека можат да победат и еден Хипо.

Ме разочарува посетеноста..... Зошто е 500 ?????:toe:

Алал да им е. Ем без Радуловик и Платон докажаа дека можат да победат и еден Хипо.

Ме разочарува посетеноста..... Зошто е 500 ?????:toe:

Радувај се и толку што има :toe:

Епа сеа колку има толку.Кој е верувал дека ке го победиме хипо а?Е сеа да видам дали нема да има публика

Епа сеа колку има толку.Кој е верувал дека ке го победиме хипо а?Е сеа да видам дали нема да има публика
Хипо нема големи амбиции да победи во некој натпревар од оваа лига, они се повеќе посветени на лигата на шампионите

За целата работа што се случи со Ѓорче Петров криви се Радуловиќ и Платон.

Од еден супер тренер кој имаше визија за ракометот во Македонија, се најдоа они како најискусни да му се спротистават, буквално да го избркаат од македонскиот ракомет...и на крај они сами му свртеа грб на Ѓорче Петров. Гуски глупи! :tapp:

За целата работа што се случи со Ѓорче Петров криви се Радуловиќ и Платон.

Од еден супер тренер кој имаше визија за ракометот во Македонија, се најдоа они како најискусни да му се спротистават, буквално да го избркаат од македонскиот ракомет...и на крај они сами му свртеа грб на Ѓорче Петров. Гуски глупи! :tapp:

Они ли се криви што Кометал нема спонзор?Што има врска трењерот со спонзорот и он да беше во кризна ситуација прв ќе избегаше.
За без пари,работи ли некој?

Се беше добро додека не се побинија они.

Да останеше Савевски, сигурно ке се атакуваше кон подобар пласман во ЛШ и со репрезентација на ЕП а тоа носи многу повеке пари. Тоа ке значеше и останување на семејството Костовски особено што ракометот во Македонија е во голем подем.
Но, без добар тренер, без најискусните, незнам кој би се осмелил да фрла пари за џабе во овој момент, бидејки сега неможе да се аганжираат нови имиња. Затоа, здравје од наредна сезона.

И незнам што се радувате на оваа новооформена лига. Никој не игра со полна пареа, ракометарките не се трошат односно се припремаат за ЛШ.

Ако Трифун сакаше да остане во Кометал,немаше да завземе страна во случајот.Он реши да го напушти Кометал,ни лига на шампиони неможат да ги покријат трошоците кој ги имаат во една сезона ракометарките.Ние немаме јака лига каде можат да се лепат спонзори.Само со лига на шампиони,незнам кој спонзор сам би издржал.
Дуелот помеѓу Савевски и Радуловиќ нема никаква врска со спонзорот.

Дуелот помеѓу Савевски и Радуловиќ нема никаква врска со спонзорот.

Tоа ке остане неоткриена тајна.

Јас го имам спротивното мислење. Откажувањата на Савевски и радуловиќ/платон дојдоа како капак на се. Мислам, во последниве години ако Костовски се двоумеше дали да го напушти клубот или не(дека тонеше) ова му дојде како капак од кој немаше излез.

Костовски неколку години бара и други спонзори за Кометал.Од кога виде дека и нема баш некоја голема заинтересираност,почна да најавува откажување од Кометал.Колку што мене ме држи сеќавањето,најава за откажување од Кометал дојде после освојувањето на лига на шампиони.
Костовски е бизнисмен,неможе поинаку да размислува одколку од страната на профитот

Сеуште нема спонзор,ако не се најде наскоро Ѓорче најверојатно ке се повлече од ЛШ а тоа и автоматски ке значи и 2 годишна забрана во ЛШ:toe:

Костовски неколку години бара и други спонзори за Кометал.Од кога виде дека и нема баш некоја голема заинтересираност,почна да најавува откажување од Кометал.Колку што мене ме држи сеќавањето,најава за откажување од Кометал дојде после освојувањето на лига на шампиони.
Костовски е бизнисмен,неможе поинаку да размислува одколку од страната на профитот
Мала забелешка...после титулата Европски првак Трифун рече дека цел му е да освојат три титули така што пехарот ќе остане во клубот

СВЕТО ИЛИ ВИП ?
Најновите информации околу наоѓање на стабилен спонзор кој би можел да го превземе финансирањето на ракометниот клуб Ѓорче Петров не се баш розеви.
Сериозни намери имал Свето „Пивара“ Јаневски но во последен момент се отакажал од необјасниви причини ,доставена е и понуда до мобилниот оператор ВИП,кој е и официјален спонзор на нашата ракометна федерација,но одговор сеуште нема.
Времето поминува а трпението на играчите и тренерите се при крај!

Еве што има ново во врска со спонзорите :tapp:

[едитирано од модератор : Другпат, на извадокот од весник смени му ја бојата во црна, ништо не се читаше - Џену Грл]

Се предомисли со почетокот на наредната сезона.
Било кој да е спонзор да се најде во моментов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom