Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голман: Луменица Дину
![]()
Лево Крило: Нели Ардеан (Романија) / Валентина Радулович
![]()
![]()
Лев Бек: Наукович / Аморим (помалата)
![]()
![]()
Централен бек: Озел
![]()
Десен Бек: Будимир / Локи
![]()
![]()
Десно Крило: Александра де Наскименто (Бразил)
![]()
Пивот: За пивот може да биде и Младеновска, но не треба да играме со класичен пивот. Значи брзи уфрлања од крилатакон средина...
![]()
leandra напиша:Машкиот ракомет не го пратам,па немам информации што постигнал со Вардар и Пелистер?Кои се тие одлични резултати?
rowling напиша:awe ne se nadevajte mnogu na tie nastimento i taa romankata...kaj nas ne ostanuvaat rakometarki od takvi predeli...kaj nas samo rusinki idat...i taka balkansko...ne znam nekako izgleda ne im prilega nasiot menatlitet...a za najdobra rakometarka na svet...nekoja norvezanka ke bide ili rusinkata-mnogu ja cestat...a ozel bi bilo super ona da bide...daj boze
DoolroX напиша:вардар има играно 2 пати во полуфинале на куп на победници на купови,а пелистер има финале на челинџ куп и едно или 2 полуфиналиња на кпк :helou:
leandra напиша:Со овој трењер?
Иначе Кометал беше првак во лигата на шампионите,финале во лигата на шампионите,15 шампион во домашно првенство...Знам дека и кпк е добро натпреварување,но не е најдобро зарем не?!А за челинџ куп не ни сакам да помислам дека треба да го освојуваме со Кометал:smir: Муабетот ми е зошто не земаа трењер од рангот на Шлагелсе (како се викаше бе..),бидејќи сезоните ги кикснавме благодарение на трењерот(голема улога).
И конечно сакам да видам пикер од рангот на Бодниева на млади години:helou: и друга "музичка" желба ми е голман и Озел да се врати:nesum:
aleksandra de naskimento doaca vo skopje od kade e ovaa informacija podkrepija so nesto dokaz!!ili samo pusta zelba!Димитар напиша:Aко е така овој тим на Кометал би можел да стане реалност....
Малку проблем би било да дојде Наскименто...