I
IBIZA SOUND
Гостин
po slabata sezona na real i fanovite pocnaa megjusebno da se karaat
:baeh::baeh:

:baeh::baeh:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

:baeh::baeh:po slabata sezona na real i fanovite pocnaa megjusebno da se karaat:baeh::baeh:
Победникот добива 1 саат со женски член од фамилијата на Гоче.Тоа е јбг, сега договоривме и улична тепачка.
Победникот добива 1 саат со женски член од фамилијата на Гоче.
Победникот добива 1 саат со женски член од фамилијата на Гоче.
:pos2:
Тешко е, затоа бараме утеха во твојата фамилија.znam deka vi bese mnogu tesko kako go gledavte i seuste go gledate real kako gubi od sekoj koj sto ke stigne i tie negovite igraci(baletani) kako se gubat
no aj odgodina perez so negovite zvezdi ke napravi da bidete posrekni:baeh::baeh:
znam deka vi bese mnogu tesko kako go gledavte i seuste go gledate real kako gubi od sekoj koj sto ke stigne i tie negovite igraci(baletani) kako se gubat
no aj odgodina perez so negovite zvezdi ke napravi da bidete posrekni:baeh::baeh:

znam deka vi bese mnogu tesko kako go gledavte i seuste go gledate real kako gubi od sekoj koj sto ke stigne i tie negovite igraci(baletani) kako se gubat
Догодина има крв да серете од нив..и не замарај веќе.
Бусака?Тој е судија за финалето..го поткупивте и него или тој е чесен не зема мито?

Догодина има крв да серете од нив..и не замарај веќе.
Бусака?Тој е судија за финалето..го поткупивте и него или тој е чесен не зема мито?
Го поткупивме и него. За ситна пара се шитна.![]()
Ова го вели "верен" навивач и симпатизер на Реал, или исфрустриран навивач на Челзи ?:smir: