Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Знае дека ке си оди,затоа ја претерува.
Гарсија кажав уште прв пат кога го видов на терен,не го бидува,исто кажав и за Хунтелар,тоа се играчи кои некогаш играат добро,не се стабилни.Алал му вера на Робен ,а и Ван дер Варт покажува добра игра,само нив би ги задржал од Холанѓаните

Не го заборавај Снајдер. Топ играч но го мачеа повредите сезонава. А и друго 20 е тоа што незнаеја да му ја најдат правата позиција, или знаеја но сакаа да пополнат дупка на лево крило со него. Сезонава играше 4-5 пати на својата позиција и или асистираше или даваше голови. Треба да му се даде шанса на неговата позиција, без да му се наметнува друга.

Kako se prodavaat utakmici na krajov.MIslam deka ne treba da go otpustat.Malku problemi so zasiluvanja sega i trener da barame.Solidna igra za poveceto igraci ama na leto ke ima golema cistka.

Не го заборавај Снајдер. Топ играч но го мачеа повредите сезонава. А и друго 20 е тоа што незнаеја да му ја најдат правата позиција, или знаеја но сакаа да пополнат дупка на лево крило со него. Сезонава играше 4-5 пати на својата позиција и или асистираше или даваше голови. Треба да му се даде шанса на неговата позиција, без да му се наметнува друга.

Искрено го немам гледано Весли како игра,но сум чул добри работи за него

Kako se prodavaat utakmici na krajov.MIslam deka ne treba da go otpustat.Malku problemi so zasiluvanja sega i trener da barame.Solidna igra za poveceto igraci ama na leto ke ima golema cistka.

овој тренер покажа една добра серија, ама не се покажа кога најмногу требаше ако добро памтам 5 од 5 дербиња загуби
лесно е да победиш со Гетафе ама ниеден фан не се задоволува доколку неможеш ниеден дерби натпревар да добиеш
башка да загубиш од Мајорка на домашен терен па колку и да немаш играчи повеќето од Реал кои вечерва играа се каде каде подобри од кој било играч на Мајорка

Искрено го немам гледано Весли како игра,но сум чул добри работи за него

исто и јас
башка има и Mакедонски корени, Егеец е по бабаму :)

овој тренер покажа една добра серија, ама не се покажа кога најмногу требаше ако добро памтам 5 од 5 дербиња загуби
лесно е да победиш со Гетафе ама ниеден фан не се задоволува доколку неможеш ниеден дерби натпревар да добиеш
башка да загубиш од Мајорка на домашен терен па колку и да немаш играчи повеќето од Реал кои вечерва играа се каде каде подобри од кој било играч на Мајорка

Разберите дека не е до тоа дали имавме добри играчи или не денеска. Имавме, повеќето се првотимци...но не е во прашање веќе тоа кој колку знае да игра, мотивот е во прашање. А после таков дебакл од Барса дома, губење на сите шанси за титула, а неможеш да паднеш подолу на табела, кој мотив би го имале? Се гледа по играта дека играат колку да пројдат тие 90 мин. и готово. Џабе да дробиме ние овде.

Разберите дека не е до тоа дали имавме добри играчи или не денеска. Имавме, повеќето се првотимци...но не е во прашање веќе тоа кој колку знае да игра, мотивот е во прашање. А после таков дебакл од Барса дома, губење на сите шанси за титула, а неможеш да паднеш подолу на табела, кој мотив би го имале? Се гледа по играта дека играат колку да пројдат тие 90 мин. и готово. Џабе да дробиме ние овде.

мотив да играш за клуб, мотив да играш за навивачи, а не после секој пораз од Барса да се демотивираш и да те држи 10 недели
а тој мотив треба да им го даде пред се тренерот како и навивачите
јебига али повеќево побитни им се парите отколку љубовта кон клубот

мотив да играш за клуб, мотив да играш за навивачи, а не после секој пораз од Барса да се демотивираш и да те држи 10 недели
а тој мотив треба да им го даде пред се тренерот како и навивачите
јебига али повеќево побитни им се парите отколку љубовта кон клубот

Па верувај дека и навивачите, како и тие таму така и ние овде не очекувавме ништо после тој пораз. Ме мрзи да барам сега постот, ама после утакмицата со Барса спомнав дека веќе ништо неможе да се очекува и дека е можно од преостанатите 5 кола да изгубиме барем 2-3. А еве и се остварува тоа.

Овој Хуанде веке ја претера,уште сум против негово заминување (се надевам дека се пуштаат утакмициве) ама и да се пуштаат, што ке и се бодови на мајорка? дека треба чистка треба и тоа Голема очекувам на лето, особено дека Перез доаѓа. Кај него нема талент, он нема да купува недокажани играчи и да се надева, дечкото сака Гага, играчи кој веке се докажале! Ке летаат играчи како Гаго,(или аут од тим,или на клупа) канаваро(го поштувам!не чека да го избрка перез, сам си отиде :smir:) ВДВ(иако сум против, али ке го шитка изглеа) заа Снајдер уште не се знае ама ако има некоја примамлива понуда не очекувајте дека ке си го задржи!!Хунтелар - ако има добра средина мислам дека ке го биде, али Перез ако реши да се отстрануе со холанѓаниве иде и тој, Дренте ако не го продаде на време ке биде и тој ко савиола ке кулира на клупа, а не би требало,затоа на време да се продаде, и уште играчи играчи кој ме мрзи да ги споменувам, (за младите ТАЛЕНТИ мислев)

Хуанде ја претера, ова е неприфатливо. Создравје да си оди.

Рамос изигра солидно како централен, не зборете на памет ако не сте глеале утакмица. Две грешки на Хави, и он изглеа ќе си оди.
Хунтелар веќе неможам да го гледам, мада и не го глеам, само кога искача.
Хуанде стварно ја претерува со Раул, напаѓач е, играј го во напад, не во одбрана.

Сума сумарум, срамота е ова. Нека заврши проклетава сезона. Една убава чистка треба да се направи. Посебно со Холанѓаниве.

Јас не ја гледав утакмицата но има оцени од постручни лица па ако некој рече дека изиграле солидно тогаш не знаат што треба да биде Реал
Player Ratings: Real Madrid 1-3 Real Mallorca

Iker Casillas: 5.5
Miguel Torres: 5.0
Sergio Ramos: 4.5
Fabio Cannavaro: 6.0
Marcelo: 5.0
Lassana Diarra: 4.5
Rafael Van Der Vaart: 5.5
Gonzalo Higuain: 7.0
Arjen Robben: 4.5
Raul: 5.5
Klaas-Jan Huntelaar: 5.0

SUBSTITUTES

Daniel Pareja: 4.0
Javi Garcia: 3.0
Royston Drenthe: 4.0

Ако некој ова го нарече солидно :uvo: што може да биде лошо за него:uvo:......Освен Игуаин што се труде на секој натпревар не гледам друг како него ,а глупиот Марадона да не го повика :nesvest::tapp:

Јас не ја гледав утакмицата но има оцени од постручни лица па ако некој рече дека изиграле солидно тогаш не знаат што треба да биде Реал

SUBSTITUTES

Ако некој ова го нарече солидно :uvo: што може да биде лошо за него:uvo:......Освен Игуаин што се труде на секој натпревар не гледам друг како него ,а глупиот Марадона да не го повика :nesvest::tapp:
super ocenki:baeh:
a iguain se dodeka ne si go smene ponasanjeto ne veruvam deka ke go vikne maradona dodeka e on trener

super ocenki:baeh:
a iguain se dodeka ne si go smene ponasanjeto ne veruvam deka ke go vikne maradona dodeka e on trener

Што знаеш па ти...? Кое понашање, треба да му лиже муда на Марадона за да игра за репрезентација? Епа не е секој таков, Игуаин е несомнено дека има квалитет за репрезентација, може не стандарден репрезентативец ама да добива шанса од клупа, го покажа и вчера тоа. Јас незнам и што го ебава Марадона, нека иде да игра за Франција и ич да не го боли петелот.

А за оцените, ве молим само немој да ми пастирате од гол, ве молим! Тие ако имаат две чисти од давање на оценки за изиграното, ја го сечем. Не сега дека не чинат оцениве за Реал, можеше да се очекува ама видите од други натпревари само и ќе ви биде јасно колку се “стручни“. Даваат од памет оценки, изгледа гледаат на лајвскор резултати и ако даде некој гол добра оценка, а ако не слабо ептен. Со кој памет му дале на Раул оцена 5.5 исто и на ВДВ. Па ВДВ заслужи многу поголема оцена, а Раул не заслужи поголема оцена од 3. Незнам 2 пати дали ја чепна топката у цела утакмица. На Канаваро оценка 6, а на Рамос 4.5 и Марсело 5...Немаат памет овја џабе...

Satellite

'Arrivederci' Cannavaro

SUBSTITUTES

Стручни лица од Гол.ком, лол. Жал ми е за тебе. Ако не си гледал утакмица не збори.

А за оцените, ве молим само немој да ми пастирате од гол, ве молим! Тие ако имаат две чисти од давање на оценки за изиграното, ја го сечем.

Стручни лица од Гол.ком, лол. Жал ми е за тебе. Ако не си гледал утакмица не збори.

Браво бе имало и по стручни :pos2: Ова веќе е очајничка поддршка жал ми е што не може да го прифатите поразот, или па може ви се бендисала таква игра :toe::kesa:

Браво бе имало и по стручни :pos2: Ова веќе е очајничка поддршка жал ми е што не може да го прифатите поразот, или па може ви се бендисала таква игра :toe::kesa:

Зошто не го цитираше целиот мој пост? Ти реков дека до некаде се може оправдани оцените за вчера, никој не рече дека сме изиграле добро. Него друго ме интересира, дали ја гледаше утакмицата?? И ако си ја гледал, кажи ми дали Раул заслужи поголема оцена од ВДВ, Марсело па и Рамос? А да не збориме за Канаваро, ако заслужи оцена 6 ти кажав што ќе напраем...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom