Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам летото ќе дојдат: Чаби Алонсо, Кака, и можеби Рибери. За Роналдо не ми се верува... сепак се може да се очекува од перез

Јас мислам летото ќе дојдат: Чаби Алонсо, Кака, и можеби Рибери. За Роналдо не ми се верува... сепак се може да се очекува од перез

И најважното...лев бек! Или Лам или Клиши...мислим дека Клиши ќе биде.

Ако се направи солидна средина, лев бек може и Марсело да игра. Сигурно ќе биде подобар од Абидал во Барса.

Ако се направи солидна средина, лев бек може и Марсело да игра. Сигурно ќе биде подобар од Абидал во Барса.

Пак да се ризикува? Ако го планиравме Марсело за лев бек догодина, требаше сега на крај од сезона да добие шанса да видиме до каде е. Ама ако се работи цело лето на дефанзивата на Марсело не гледам зошто да не игра лев бек. Сепак Перез не е човек што сака експерименти и мислам дека ќе си купи лев бек. Само жал ми е што Марсело тешко ќе добива шанса доколку се донесат планираните играчи. Штета...

Се надевам нема да силува да се донесе некој. Ако има некој што е достапен не ми пречи да го донесе, ама да не биде ради реда купување играчи. Јас повеќе би се концентрирал на донесување на десен бек, одколку на лев.

Ајде вечер очекувам да ги видим новите дресови. Би сакал да се како на Челзи и Баерн...многу ќејф ми прават!

Леее, после она денес што го видов од Кака, и воедно во текот на целата сезона, прикажа дека не е ни за у Милан а најмалку па за у Реал!!! Јас мислам дека ке биде промашен трансвер од бог знае кога! нема да се снајде тука Сигурно ! Нека си го чуваат ако им е арен
!Со среќа вечерва !

Леее, после она денес што го видов од Кака, и воедно во текот на целата сезона, прикажа дека не е ни за у Милан а најмалку па за у Реал!!! Јас мислам дека ке биде промашен трансвер од бог знае кога! нема да се снајде тука Сигурно ! Нека си го чуваат ако им е арен
!Со среќа вечерва !
За некој што мисли дека Дренте е добар лев бек не си многу слободен во размислувањата.

!Со среќа вечерва !

Па Кака да земе уште да лета по терен, и да направи некоја финта од стрит фајтер...што очекувате незнам од него?

CASILLAS; TORRES, CANNAVARO, SERGIO RAMOS, MARCELO; LASS, VAN DER VAART; HIGUAÍN, ROBBEN; RAÚL Y HUNTELAAR

Рамос централен :vozbud:

еее, пред сезона две ништо да не не се очекуваше ? не заебаај тогаш беше прав лидер а сеа не ми личи на ништо !

еее, пред сезона две ништо да не не се очекуваше ? не заебаај тогаш беше прав лидер а сеа не ми личи на ништо !

А ти текнува дека Кака имаше проблеми со коленото сезонава и дека беше повреден месец и нешто?

Како и да е нема што да праеме ние моабет за него, тешко е да го земеме.

Абе гледам, знам и сваќам, ама ептен ништо да не останало од стариот Кака ??? ништо не покажува, еден пас не напраи, ни асистенција ницентаршут, ептен тапа е! може со тек на време ке си ја врати до некаде формата, ама не гледам нешто посебно кај него за да игра за нАС

Абе гледам, знам и сваќам, ама ептен ништо да не останало од стариот Кака ??? ништо не покажува, еден пас не напраи, ни асистенција ницентаршут, ептен тапа е! може со тек на време ке си ја врати до некаде формата, ама не гледам нешто посебно кај него за да игра за нАС
Кака асистираше денес на голот на Амброзини, а и незнам што очекуваш кога игра десно крило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom