V
Viktoranius
Гостин
Јас сум нешто изгубен или сеа сме 21 век???
Изгубени сме изгледа.
Не знаев дека и Бока Јуниорс и Ривер играт во Европа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не знаев дека и Бока Јуниорс и Ривер играт во Европа.![]()

FIFA - Fédération Internationale de Football Association![]()

Моја грешка, мислев само за европските клубови станува збор.
А ова не е за смеење, за плачење е.
Многу мразам кога претседателот на клубот се меша во работата на менаџерот. Тренерот е тој што треба да реши кој треба да си оди, а кој да дојде.
Земете го пример Челзи. Абрамович се мешаше во тие работи и затоа пропадна талент како Шевченко и Балак. Добро Балак донекаде се снаоѓа. А Челзи нема титула кажи речи 3 години.
Мислиш со Манчестер? Зар ја заборави една од посреќните победи над нас?Нецели 2 години. ФА куп со Арсенал :smir:
Вистина е дека Абрамович не упропасти, меѓутоа Шевченко и Балак не беа таленти туку играчи во поодминати години
Нема да ви играат Диара,Пепе,Марсело но сепак се надевам на победа Хунти е во форма :smir:

лол, иначе читав нешо у она Спорт Маниа списанието од Sport LiFE и нешо имаше за Касано и ми текна дека тој е у Сампдориа на позајмица, и се покажуе стварно многу добро и има некој заинтересирани ко Јуве и сл. па може и од тамо некој денар да се ќари![]()
d den na den sansite za titula se namaluvaat,Barsa nema sansi da kiksne.Sto da se pravi ne znam..
Kaj vi otide umot kaj Kasand den na den sansite za titula se namaluvaat,Barsa nema sansi da kiksne.Sto da se pravi ne znam..
![]()