Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум нешто изгубен или сеа сме 21 век???

Не бе ок си :)

Еден век трае 100 години колку шо знам, новиов почна пред 9 години, и во тие 9 не котираме така лошо.

А башка и фамозната листа е од пред 18 години, како сакаш сметај поени, Реал ќе биде во први 5 да е листата составувана од лица со IQ во нормите на просекот.

Не знаев дека и Бока Јуниорс и Ривер играт во Европа.:)

FIFA - Fédération Internationale de Football Association :)

FIFA - Fédération Internationale de Football Association :)

Моја грешка, мислев само за европските клубови станува збор.:)

А ова не е за смеење, за плачење е.

Многу мразам кога претседателот на клубот се меша во работата на менаџерот. Тренерот е тој што треба да реши кој треба да си оди, а кој да дојде.

Земете го пример Челзи. Абрамович се мешаше во тие работи и затоа пропадна талент како Шевченко и Балак. Добро Балак донекаде се снаоѓа. А Челзи нема титула кажи речи 3 години.

Моја грешка, мислев само за европските клубови станува збор.:)

А ова не е за смеење, за плачење е.

Многу мразам кога претседателот на клубот се меша во работата на менаџерот. Тренерот е тој што треба да реши кој треба да си оди, а кој да дојде.

Земете го пример Челзи. Абрамович се мешаше во тие работи и затоа пропадна талент како Шевченко и Балак. Добро Балак донекаде се снаоѓа. А Челзи нема титула кажи речи 3 години.

Нецели 2 години. ФА куп со Арсенал :smir:

Вистина е дека Абрамович не упропасти, меѓутоа Шевченко и Балак не беа таленти туку играчи во поодминати години

Нецели 2 години. ФА куп со Арсенал :smir:

Вистина е дека Абрамович не упропасти, меѓутоа Шевченко и Балак не беа таленти туку играчи во поодминати години
Мислиш со Манчестер? Зар ја заборави една од посреќните победи над нас?

Нема да ви играат Диара,Пепе,Марсело но сепак се надевам на победа Хунти е во форма :smir:

Незнам од кај ви се информацииве.

PorterosCasillas y Dudek
DefensasSalgado, Pepe, Cannavaro, Heinze, Metzelder y Torres
CentrocampistasLass, Gago, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe y Van der Vaart
DelanterosRaúl, Huntelaar e Higuaín

лол, иначе читав нешо у она Спорт Маниа списанието од Sport LiFE и нешо имаше за Касано и ми текна дека тој е у Сампдориа на позајмица, и се покажуе стварно многу добро и има некој заинтересирани ко Јуве и сл. па може и од тамо некој денар да се ќари :P

лол, иначе читав нешо у она Спорт Маниа списанието од Sport LiFE и нешо имаше за Касано и ми текна дека тој е у Сампдориа на позајмица, и се покажуе стварно многу добро и има некој заинтересирани ко Јуве и сл. па може и од тамо некој денар да се ќари :P

Касано ми се чини дека е продаден, прошлото лето го продадовме. Барем јас колку што знаем.

Kaj vi otide umot kaj Kasano.Od den na den sansite za titula se namaluvaat,Barsa nema sansi da kiksne.Sto da se pravi ne znam..:tapp:

А ти очекуваш да киксне со Рекреативно или Ваљадолид? Не заебавај, финтата е да се победи во Ел Класико, а после идат смрт утакмиците и за Реал и за Барса. Во мала предност се што повеќето потешки утакмици ги играат дома, а ние на гости, ама нормално дека ќе биде многу интересно, посебно ако се тепа во Класико :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom