Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе каков централен. Играше неколку пати сезонава како централен, изгубен случај е. Добро вика Мадрид, позиционирањето при прекини му е катастрофа, а тоа може да биде погубно. Супер си е како десен бек. За наредна сезона ни треба само лев бек, и добро крило (по можност Рибери). Друго ништо не ни треба.

Рамос е десен бек, добар си е таму, послабо игра како ценрален.
Каква замена за Пепе не заебавај, коска е човекот :)

Лев бек и крило (по можност десно) е се шо треба.
И секако малку стабилност на тренерска позиција не би било лошо, у склоп на тоа и следнава вест
http://goal.com/en/news/8/main/2009...ld-keep-juande-ramos-as-real-madrid-coach-rep

П.С. Ladies Love Sergio Ramos...
хахахха...види колку е славен еј се палат на него ко млади мајмунки, ја би отишол бар ке се позз чим до толку се лигават, Иначе би им застанал на страна и би им праел:baeh::)

Видовте? Гути не ги ни погледна женските. :pos::pos::pos::pos::pos:

g0408.jpg

Вчера Кака, денес ова. Ќе биде доолго лето.

Овие Македонски Спорт ке треба свеќа да му палат на Флорентино Перез,цело лето весникот ке им се продава како алва,благодарение на него...

Ja пре би рекол дека редакцијата на 24фудбал ќе има доста материјал за пишување :)

А и овие од другите фан клубови шо ќе се потат ќе бидат интересни :))))

Постови полни со омраза ќе има. :vozbud:

УФ Уф уф ...ич не сакав да дое на почеток Перез, ама моментално ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА дојде !! мислам дека ке ги поправи грешките! со цел свет стои добро да му е*ам :)

Abe on pa ke si ja tera po staro, ke kupuva zvezdi ke prodava dresovi a mladite talenti ke gnijat taka, tuku ajde so sakat neka pravat. Sea vide Real pocna da osvojuva trofei i ajde eve ti go pak

Abe on pa ke si ja tera po staro, ke kupuva zvezdi ke prodava dresovi a mladite talenti ke gnijat taka, tuku ajde so sakat neka pravat. Sea vide Real pocna da osvojuva trofei i ajde eve ti go pak
Го почитувам твоето мислење и тука има и 40% вистина,ама со тие звезди Ресл беше шампион.

И додека беше Перез имаше титули, и тоа како...Имаше и во ЛШ, и во Примера и во се. Нека донесе кого сака, не ми е важно кој ќе игра, важно да напраеме успех у ЛШ више, срамота е ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom