Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е како не, се дигнал Игуаин, кај се дигнал. едноставно не може да биде никој топ форма цела сезона. Сите имаат подеми и падови.

Едноставно има далеку подобри напаѓачи од него во репрезентација, и оправдано не е повикан. Може и треба да го повика ама за на клупа, па евентуално да помогне ако треба.

btw, гледам сега Холандија - Шкотска реприза, Робен а прими топка одма свирежи. Што е работава којзнае! Дали е од шкотланѓаниве или од холанѓаниве неможем да приметим.

Ајде малце живнете на ред е Малага.Покажа многу во првенството ама Барса ја растури.Касиљас,Рамос и да не се изморат два натпревара по ред со 2-риот фаворит во групата Турција.Друго се е во одлична атмосфера.

Еијјј фан клубот личи на турски гробишта :D
"Фановите на ГејУтд" до сега испишаа 10000 страници....наредната година истите ќе пишуваат на некој друг али важно ќе се пишува...
Ае што мислите за се поизвесното доаѓање на Перез?
И каде во тимот треба да се направи ремонт...поздрав:baeh:

паа од мене Ремонт иде една од бековските позиции тоа мислам обавезно ке мора со што рамос ке се трансформира во посакуваната позиција Стопер со пепе. Тоа како прво обавезно и ја пре би играл со еден деструктивец ко Лас а плус би уфрлил еден организатор на играта ко шо е диего за тој би плачел :) најпрво мисслам тоа да се среди па после да се гледаат др позиции и незаборавајте дека го имаме Дренте кој игра речиси на сите позиции Лев бек лево крило шпиц (иако у последно време играше лошо), сепак типот освои за најдобар млад играч на светско до 21 или нз као беше знам го прогласија и мора да има во него нешто Му треба враќање во форма ...... мои мислења :) позз :)

паа од мене Ремонт иде една од бековските позиции тоа мислам обавезно ке мора со што рамос ке се трансформира во посакуваната позиција Стопер со пепе. Тоа како прво обавезно и ја пре би играл со еден деструктивец ко Лас а плус би уфрлил еден организатор на играта ко шо е диего за тој би плачел :) најпрво мисслам тоа да се среди па после да се гледаат др позиции и незаборавајте дека го имаме Дренте кој игра речиси на сите позиции Лев бек лево крило шпиц (иако у последно време играше лошо), сепак типот освои за најдобар млад играч на светско до 21 или нз као беше знам го прогласија и мора да има во него нешто Му треба враќање во форма ...... мои мислења :) позз :)

Рамос централно е бот, така да опцијата дека дека Рамос ќе иде како централен бек е глупа. Супер си игра по десно. Единствената измена во одбрана ќе биде тоа што Канаваро ќе си замине, а на негово место ќе игра Гарај (освен ако се поизвесниот нов претседател Перез не не изненади со некое екстра засилување во одбраната, зошто сумњам дека ќе се потпре на Гарај, го знаеме сите добро мислам дека нема доверба во млади играчи). А за другите позиции незнам, времето ќе си покаже, ама сигурен сум дека Дренте ќе биде продаден.

Рамос игра многу подобро како централен. Башка не е доволно ефикасен во нападот, Маикон да го земат, екстра ќе биде. Рамос и Пепе, двојка из снова.

Чаби Алонсо, Рибери, да го вратат Негредо, пошо за 4 милиони добиваш големо засилување во нападот, Бензема ако е можно, Маикон и газиме следна сезона :)

Не ме радуј Иване :)) Рамос е дрво невидено централно, се губи у толкав простор, пушти му брз играч и ќе го игра како мало дете, Кун последен ми иде напамет, за позиционирање на прекини па да не почнувам, ептен е изгубен, бек по вокација си е он :)

Супер си е таму каде што е сега, завчера за Шпанија не се знаеше дали бек или крило игра, цело време беше напред-назад.

Ја радије би мењал лев бек, со Хајнце никогаш не можеш да бидеш сигурен, не мора да го продадат, нека стои за црни денови, али еден добар бек добро ќе ни дојде, Лам на пример.

Догодина Пепе-Гарај двоецот ќе разбија, Мец ако има желба да остане како трет централен на тимот би било супер.

ВДВ да го продадат најдобро, почна да плачкписува Робињо Стајл, а не вреди толку, неговата финкција и Гранеро можеше да ја врши, па и Парехо.
За Негредо мрчев уште лани, ептен ми праи мерак детето, како можеа на дрвото Солдадо да му дадат шанса, на овој ич, али ептен се мали шансите за сеа да го вратат, освен ако Раул и Руд не планираат предвремена пензија.

Рамос си е супер како десен бек, нека не го чепкаат. Трча многу а и има добар центаршут, така да добар си е.

А за Негредо, незнам штом го продадоа тешко дека ќе го вратат. А и ако дојде Перез, знаеме што мисли за младите играчи во Реал, само АУТ! :):) Имаме перфектен напад, не ни треба Негредо (не го оспорувам неговиот квалитет). Руд, Хунтелар, Игуаин, Раул...+ ако дојде некој летово ќе имаме топ напад. Можем само да ги замислим Хунти и Руд заедно у напад :vozbud: ВДВ нека го продадат, искрено Де ла Ред играше подобро од него, разочара у секоја смисла на зборот. Па доста е изгубен, па уште плаче. Ако сака да иде нека си иде. Ја искрено едвај чекам да се врати Де ла Ред, само да не го продадат. Иначе играчи според мене што би требало да се најдат летово на трансфер листа се:

Дудек, ВДВ, Дренте, Канаваро, Хави Гарсија и Савиола. За Хајнце не ми се верува дека ќе го продадат, ама ако ништо друго нека го седнат на клупа, и да се донесе еден добар лев бек.

абе и според мене рамос е подобар како десен бек ама прочитај каде сакаш дека негова омилена позиција е централен стопер затоа ми е он требаше да игра како стопер а не како десен бек да биде прекомандуван ,ако остане да игра десен бек, гарај нека го донесат и лев бек ако не чини дренте ке бараат нешо асално само не хајнце !!! :)

Рамос си е супер како десен бек, нека не го чепкаат. Трча многу а и има добар центаршут, така да добар си е.

А за Негредо, незнам штом го продадоа тешко дека ќе го вратат. А и ако дојде Перез, знаеме што мисли за младите играчи во Реал, само АУТ! :):) Имаме перфектен напад, не ни треба Негредо (не го оспорувам неговиот квалитет). Руд, Хунтелар, Игуаин, Раул...+ ако дојде некој летово ќе имаме топ напад. Можем само да ги замислим Хунти и Руд заедно у напад :vozbud: ВДВ нека го продадат, искрено Де ла Ред играше подобро од него, разочара у секоја смисла на зборот. Па доста е изгубен, па уште плаче. Ако сака да иде нека си иде. Ја искрено едвај чекам да се врати Де ла Ред, само да не го продадат. Иначе играчи според мене што би требало да се најдат летово на трансфер листа се:

Дудек, ВДВ, Дренте, Канаваро, Хави Гарсија и Савиола. За Хајнце не ми се верува дека ќе го продадат, ама ако ништо друго нека го седнат на клупа, и да се донесе еден добар лев бек.

Грешиш, мое мислење е дека ВДВ нема добиено шанса одкако дојде Хуанде на клупата, а во почетокот си беше супер додека имаше шанси. А и Дренте исто така, има голем потенцијал нека му дадат шанса, сепак е млад. Немаше шанси да се докаже до сега :smir:.... Добро сега малце си ги сплеткува нозете во трчање :pos2:

Точно дека ВДВ не добиваше многу шанса, од прво играше добро и после му падна формата, по што нормално беше седнат на клупа. После тоа добиваше неколку шанси што не ги искористи, посебно кога имавме повредени играчи, ВДВ играше ама не покажа баш ништо. Мене ми прае многу ќејф ВДВ, ама стварно ме разочара, супер почна ама после...

Не се вклопува во овој систем на Хуанде, Снајдер повеќе трча и повеќе се бори, вдВ може да игра само како полушпиц.

Jas bi sakal letovo VDV da go pustat na pozajmica vo nekoj posilen tim da gi dokaze svoite kvaliteti, bidejki ako go prodademe bi izgubile dobar igrac, tocno e deka ne se vklopi vo sostavot na Huande, no ima kvaliteti vo nego toa go dokaza vo pocetokot na sezonava

Не се вклопува во овој систем на Хуанде, Снајдер повеќе трча и повеќе се бори, вдВ може да игра само како полушпиц.

Според мене Снајдер е подобар од ВДВ, ама штета што немаа можност да играат двајцата во исто време, би било добро али јбг. Добра идеа да се даде на позајмица, па да видиме што ќе биде после.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom