Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
господи божееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

фрлам телеви3орот сеа преку тераса...

господи божееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

фрлам телеви3орот сеа преку тераса...

Мојот веќе на тераса е.
На 5-0 лета.
Ќе лета осеќам.

Ај нека заврши побрзо, да не биди само катастрофа :kesa: Зошто ова досега не го рачунам за катастрова, со 2 педерски примени гола..

Јас да сум ќе се убијам...А и брат ми да го смирувам овде...Ај више среќа вгодина!

Ретко кога сум навивал за Реал ама ете тоа е...судиите во голем степен се криви за резултатов, но да бидам реален, да не беше Касиљас многу полошо ќе беше. Ливерпул заслужува голем респект. Ах, наместо Валдез еден Касиљас да имавме...

Ај в година здравје :kesa:
Јас веќе не го гледам натпреварот
Голема среќа што имаме голман како Икер :jaj:

Икер е зверка, јбг тоа е фудбал првите два гола безвезе ги дадоа и сеа е лесно за да играат. Ај 1-2 гола да даат да биде поинтересно

Сега го виде офсајдот да му ебам се живо не дека ке менеше нешто ама...

Бар интересна утакмица...

Големи очекувања немав,па така разочарување нема...но сепак да даде господ на Пепе 3 месеца к*рот да не му стане,ни самиот не е свесен колку кикса направи
Сепак драго ми е што Марсело прераснува во ѕвериште
А да,Касиљас цар,треба свека да му палиме:smir:

Значи ова е потоп на Реал...не памтам оваков натпревар на Реал,срамен пораз...не е ова Реал од пред 7-8 години,незнам што имаат на ум тие од управата,како мислат да освојат титула со Диара,Гаго,Пепе,Мигел,Торес...итн...Реал е најдобар клуб на светот по историја и е кралски клуб,а од овој денес Реал нема ни Р...срамно е цела утакмица да не направиш шанса за гол,да не можат да додадат 2 додавања како што треба...едина светла точка е Касиљас,да не беше тој 6-7 не ви бегаа....точно дека имаше судиски грешки при првите 2 гола,ама и онака Ливерпул беа надмоќни...не го сфаќајте ова како провокација

спортски поздрав :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom