Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
хахахаха си ги научил на памет кој каков експерт е:pos2:

Ќути нема бегање од тоа :)

Па мора, на секој фан клуб мора да додадат нешто. Кој на која позиција треба да игра, кој не треба да игра, кој тренер треба да го избркаат и сл. Ипак експерти се...

Па мора, на секој фан клуб мора да додадат нешто. Кој на која позиција треба да игра, кој не треба да игра, кој тренер треба да го избркаат и сл. Ипак експерти се...
Батали тоа, Дено знае со кој играч може да се освои ЛШ а со кој неможе.
Ретки се таквите ко него.:pos2:

ајде сега ни останува дербито да го добиеме и уште еден кикс на барса и титулата е наша

Значи поздрав до боби4е и зокиарсенал и стварно ми е мака што во вашите очи сум експерт ради тоа што целата моја експертиза е доведена на ниво на 15 годишник. Пу пу скраја да е. Сепак мора да има и вакви како вас со вашите глупи 'саркастични'постови во кои повторувате нешто што во вашата залудничава изглупавена и доста идиотска глава звучи како факт. Да сте малце попаметни ке сфатете што сакав да ви кажам, а не да си ги лижете ташаците тука и да докажуете кој е помутав.
И еве да ви преведам, не треба да славите кога сте 9 бода пред противникот а не пак 4 бода зад него. Поздрав и секое добро за вистинските навивачи на фудбалската игра.

Значи поздрав до боби4е и зокиарсенал и стварно ми е мака што во вашите очи сум експерт ради тоа што целата моја експертиза е доведена на ниво на 15 годишник. Пу пу скраја да е. Сепак мора да има и вакви како вас со вашите глупи 'саркастични'постови во кои повторувате нешто што во вашата залудничава изглупавена и доста идиотска глава звучи како факт. Да сте малце попаметни ке сфатете што сакав да ви кажам, а не да си ги лижете ташаците тука и да докажуете кој е помутав.
И еве да ви преведам, не треба да славите кога сте 9 бода пред противникот а не пак 4 бода зад него. Поздрав и секое добро за вистинските навивачи на фудбалската игра.

Абе ај не умарај ова е фан клуб и тука ние шо навиваме за реал шо сакаме ќе пишеме а ти со твоите филозофски мислења ПОДОБРО ДА НЕ ПИШУВАШ НА ОВАА ТЕМА !
Океј!
Мислам доколку не сакаш Бан!
:tapp:

Море се*ак кај виде ние да славиме? Дај не замарај со поздрави и честитки одј*би од темава очигледно не си добродојден тука!

Море се*ак кај виде ние да славиме? Дај не замарај со поздрави и честитки одј*би од темава очигледно не си добродојден тука!
:back::back: --- Апсолутно во право ---
Меси го видовте на крај ! хахахахаха

Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)

Тука сме не се секирај ти за нас:smir:

Тука сме не се секирај ти за нас:smir:
не се секираме ние за вас штом си влегол во фан клуб реал мадрид значи ти се секираш за нас! :pusk:

Гледајте сеир Syn е на одмор.Тешко вас и мене кога ќе се врати..

Како беше наа кладилницата шо почна да ги дели наградите на оние кој ставиле на Барселона :tapp::tapp::tapp: Доказ дека фудбал си е фудбал и се е можно

не се секираме ние за вас штом си влегол во фан клуб реал мадрид значи ти се секираш за нас! :pusk:

Како погоди бе ц ц ц:toe: Само му одговорив на постот наменет за навивачите на Барса, а мене ама ич к*р не ме боли за Реал и неговите резултати!

Како погоди бе ц ц ц:toe: Само му одговорив на постот наменет за навивачите на Барса, а мене ама ич к*р не ме боли за Реал и неговите резултати!

А сега кога ќе ве стасаат ќе ги гледате нив повеќе од барса.:nenene::nenene:

ххахахаа странава 832 ме изнасмеа :) хахаа.. боби4е со експертиве хахахаха будала :) оффф :vozbud::pos2:

ама треба да те боли оти дербито ако го изгубите титулата е наша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom