Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е заради ова треба да се гледа фудбал браво за РЕАЛ и за борбеноста алал да ви е заради ова го сакам фудбалот честитки за вас иако некако симпатиите во шпанија ми се за Валесија (и знаеме како е ситуацијата:) ) сега многу сакам вие да освоите титула!

Е заради ова треба да се гледа фудбал браво за РЕАЛ и за борбеноста алал да ви е заради ова го сакам фудбалот честитки за вас иако некако симпатиите во шпанија ми се за Валесија (и знаеме како е ситуацијата:) ) сега многу сакам вие да освоите титула!

Фале Димче од се срце ви посакувам и вие да успеете во намерата за Скудетото...

Ајде готови се Барса,дома ќе ги тепате и само за 1 ќе ви бегат:smir:

Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)

Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)
Glory hunters :)

А тие ли ги сметаш за навивачи на Барса?

Хммм....рано е за сончогледи или така ми се чини...или се тоа беше МанУтд манија(сега сите се за нив зашто освоија неколку титули ово оно а веднаш ќе бидат за оној што ќе ја освои лигата на шампионите како што беше и неколку години наназад со Милан,селото итд итд):smir:

И да се случи да не освојат сезонава, сезонава покажавме дека не сме само ,,кралски богаташки клуб,, туку дека играме со срце и никогаш не се предаваме

Нејќам да се мешам, ама зошто толку летате и се радувате кога Реал намали на 4 бода мајќе му. :)
Некој што ке чита ке си помисли титула сте освоиле.

Нејќам да се мешам, ама зошто толку летате и се радувате кога Реал намали на 4 бода мајќе му. :)
Некој што ке чита ке си помисли титула сте освоиле.

Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.

Се чекаше да пише овој...кој те праша тебе бе како сакаат така ќе пишуваат

На Бернабе паѓаат овие

Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.

Нешто слично како да гледав финале на лига на шампиони...али јбг тоа е Инглиш сокер:uvo:

Се чекаше да пише овој...кој те праша тебе бе како сакаат така ќе пишуваат

На Бернабе паѓаат овие

Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.

Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.

хахахаха си ги научил на памет кој каков експерт е:pos2:

Ќути нема бегање од тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom