Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас сум по природа оптимиста можеби алекс е песимиста и е незадоволен од тимот за што можеби делумно е во право тј си го искажува своето мислење и не те прави ,,поголем" фан на клубот ако само велиш ,,браво добри сме најаки сме никој не ни може" што е до мене јас го велам тоа :pos2::pos2::pos2: но тоа не значи дека сум најголем фан на Реал Мадрид сите луѓе се различни имаат различни карактери и различно ја искажуваме љубовта кон клубот и ај да не лупам повеќе станав досаден :pos2::pos2::pos2::pos2: поентата ми е тоа не може да му се суди на некому дека не е навивач на клубот ако гледа песимистички на неговите успеси
На Кака таткото му одбра и број за во Реал па ништо не испадна, ова не е ништо освен билдање на цената на синчето.
А овој копиљ е последен шо сакам да го видам у белиот дрес.
Абе не се заебаајте каква минимална победа... и шо после у гости ке треба да се браниме.. а реал .. незнае да игра на одбрана.. само напад и крај.. и ке играат букнкер.. и пак ке го изедеме.. како и пред 2-3 години со јуве.. ако се сеќавате...Едино би му замерил на Aleх the Great шо рече дека последниве 2 титули у Примера ни се по заслуга на лошата форма на Барселона, нешто што крајно ме иритира кога и да го слушнам, али се воздржав од одговор.![]()
Иначе ја за нова титула у Примера немам многу надеж, заостанавме многу зад Барселона, а тие и не изгледаат како да ќе попуштат у скоро време, ако евентуално разликата се намали на 5-6 бода и со таа негатива влеземе во финалниот месец кога топ 5 екипите во Шпанија играат меѓу себе се е можно, се што му останува на дечките е да продолжат да победуваат, играта не е сјајна ама со добри резултати доаѓа и добра игра, така да не сум загрижен.
Повозбуден сум моментално за ЛШ, Џерард нема да игра во Мадрид па оттука би требало да тепаме, според мене и минимална победа ќе биде доволна, ако знаеме дека сме најопасни на контри, има простор за оптимизам.
П.С. Ни ја одбија жалбата за црвениот на Гаго, а Робен имал некаков грип, па не се знае дали ќе игра со Расинг, баш би сакал да видам каков ќе биде нападот без него.
Абе не се заебаајте каква минимална победа... и шо после у гости ке треба да се браниме.. а реал .. незнае да игра на одбрана.. само напад и крај.. и ке играат букнкер.. и пак ке го изедеме.. како и пред 2-3 години со јуве.. ако се сеќавате...
Абе кој е овој лево од Касиљас никако неможам да го познаам
пс. Мислам на нашо лево,негово десно
hahahahahaУште еден stand up comic.da da vo real ne e samo snajder izguben tuku ima 4-5 dusi so se gubat na terenothahahahaha
kako i da e trebe da bidete mnogu srekni ako zavrsite na 2 mesto
Drenthe, Codina, Marcelo, Parejo and Salgado were also left off this list
Уште еден stand up comic.
Нема шанси Марсело да почне, според Марка Ласс и Снајд ќе играат во средина, Фоберт и Робен по крило.

Очекувам со следниов состав да излезат вечерва:
-----Касиљас-----
---Рамос---Пепе---Канаваро---Хајнце---
--------Лас--------
----Робен----Снајдер----Марсело---
-------Игуаин----Раул-------
Очекувам Марсело да добие шанса како крило а Снајдер да си игра на својата позиција, доста е со тоа лево крило каде што делува како изгубен!
Уште еден stand up comic.
Нема шанси Марсело да почне, според Марка Ласс и Снајд ќе играат во средина, Фоберт и Робен по крило.