Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
На Кака таткото му одбра и број за во Реал па ништо не испадна, ова не е ништо освен билдање на цената на синчето.
А овој копиљ е последен шо сакам да го видам у белиот дрес.

јас сум по природа оптимиста можеби алекс е песимиста и е незадоволен од тимот за што можеби делумно е во право тј си го искажува своето мислење и не те прави ,,поголем" фан на клубот ако само велиш ,,браво добри сме најаки сме никој не ни може" што е до мене јас го велам тоа :pos2::pos2::pos2: но тоа не значи дека сум најголем фан на Реал Мадрид сите луѓе се различни имаат различни карактери и различно ја искажуваме љубовта кон клубот и ај да не лупам повеќе станав досаден :pos2::pos2::pos2::pos2: поентата ми е тоа не може да му се суди на некому дека не е навивач на клубот ако гледа песимистички на неговите успеси

епа друже вистински фан како тебе може да ме разбере што сакам да кажам
бидими поздравен :smir:

На Кака таткото му одбра и број за во Реал па ништо не испадна, ова не е ништо освен билдање на цената на синчето.
А овој копиљ е последен шо сакам да го видам у белиот дрес.

ништо ново, навикнавме и мајкаму и таткому да ги гледаме кај што се појавуваат со фудбалски дрес од Реал за синчето, и секако дека му ја креваат така цената, штом се појави во медиуми таква вест безразлика дали е шпекулација или вистина автоматски за некое милионче ќе му се крене цената

picture.php

Anyone fuck with us???:pos2:

Едино би му замерил на Aleх the Great шо рече дека последниве 2 титули у Примера ни се по заслуга на лошата форма на Барселона, нешто што крајно ме иритира кога и да го слушнам, али се воздржав од одговор. :)

Иначе ја за нова титула у Примера немам многу надеж, заостанавме многу зад Барселона, а тие и не изгледаат како да ќе попуштат у скоро време, ако евентуално разликата се намали на 5-6 бода и со таа негатива влеземе во финалниот месец кога топ 5 екипите во Шпанија играат меѓу себе се е можно, се што му останува на дечките е да продолжат да победуваат, играта не е сјајна ама со добри резултати доаѓа и добра игра, така да не сум загрижен.

Повозбуден сум моментално за ЛШ, Џерард нема да игра во Мадрид па оттука би требало да тепаме, според мене и минимална победа ќе биде доволна, ако знаеме дека сме најопасни на контри, има простор за оптимизам.

П.С. Ни ја одбија жалбата за црвениот на Гаго, а Робен имал некаков грип, па не се знае дали ќе игра со Расинг, баш би сакал да видам каков ќе биде нападот без него.
Абе не се заебаајте каква минимална победа... и шо после у гости ке треба да се браниме.. а реал .. незнае да игра на одбрана.. само напад и крај.. и ке играат букнкер.. и пак ке го изедеме.. како и пред 2-3 години со јуве.. ако се сеќавате...

Porteros Casillas y Dudek
Defensas Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze y Torres
Centrocampistas Lass, Sneijder, Robben, Faubert, Van der Vaart y Javi García
Delanteros Raúl, Saviola, Higuaín y Huntelaa
Еве ги повиканите за утре против Расинг...одиме на 7 победа со ред ајмооо момци.. :salut:

Абе кој е овој лево од Касиљас никако неможам да го познаам:toe:

пс. Мислам на нашо лево,негово десно

Абе не се заебаајте каква минимална победа... и шо после у гости ке треба да се браниме.. а реал .. незнае да игра на одбрана.. само напад и крај.. и ке играат букнкер.. и пак ке го изедеме.. како и пред 2-3 години со јуве.. ако се сеќавате...

Па како може да играш фудбал без да се браниш?
Најопасни сме моментално на контри, и ако Ливерпул се подотвори за да дае гол ќе дојде до израз Робен, а богами и Игуаин, што нам најмногу би ни одговарало.

Абе кој е овој лево од Касиљас никако неможам да го познаам:toe:

пс. Мислам на нашо лево,негово десно

Кодина, третиот голман.

Очекувам со следниов состав да излезат вечерва:

-----Касиљас-----
---Рамос---Пепе---Канаваро---Хајнце---
--------Лас--------
----Робен----Снајдер----Марсело---
-------Игуаин----Раул-------

Очекувам Марсело да добие шанса како крило а Снајдер да си игра на својата позиција, доста е со тоа лево крило каде што делува како изгубен!

da da vo real ne e samo snajder izguben tuku ima 4-5 dusi so se gubat na terenot:vozbud:hahahahaha
kako i da e trebe da bidete mnogu srekni ako zavrsite na 2 mesto

da da vo real ne e samo snajder izguben tuku ima 4-5 dusi so se gubat na terenot:vozbud:hahahahaha
kako i da e trebe da bidete mnogu srekni ako zavrsite na 2 mesto
Уште еден stand up comic.

Нема шанси Марсело да почне, според Марка Ласс и Снајд ќе играат во средина, Фоберт и Робен по крило.

Xax, на англиската верзија од официјалната на Реал пишува дека Марсело е изоставен од тимот :

Drenthe, Codina, Marcelo, Parejo and Salgado were also left off this list

A ваљда не е, пошто на шпанската верзија го има.

Нема врска... нека се пазат од Жигич само, четворицата кои Иван ги напиша изгледаат супер за во средина, одбрана и напад се знае, стандард.

Нема шанси Марсело да почне, според Марка Ласс и Снајд ќе играат во средина, Фоберт и Робен по крило.

Незнам, според мене е многу подобро Марсело да почне, незнам како Фауберт би се снашол во нова средина по само 5-6 дена одма во први 11. Али ај ќе видиме, Рамос е тука да реши не ние :)

Јас би го играл Игуаин како десно крило, и Хунтелар и Раул во напад.

Очекувам со следниов состав да излезат вечерва:

-----Касиљас-----
---Рамос---Пепе---Канаваро---Хајнце---
--------Лас--------
----Робен----Снајдер----Марсело---
-------Игуаин----Раул-------

Очекувам Марсело да добие шанса како крило а Снајдер да си игра на својата позиција, доста е со тоа лево крило каде што делува како изгубен!

И јас би сакал да почнат со Марсело лево крило, но не верувам Хуанде да се одлучи со тој состав да излезе, но може да го пушти второ полувреме.

Тоа значи дека Робен ке игра лево а Фобер десно. Како шо знам Фобер игра десно а незнам дали може и лево да игра, да си сменат местата со Робен, но ке видиме.

Иначе очекувам добар фудбал со максимално искористени шанси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom