Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
фино нека си прават експерименти
затоа последниве години жими две титули во примера и тоа поради кризата на барса

Абе Реал премногу тренери менува... тоа не може да дава позитивна слика на тимот... многу промени во тактики... играта воопшто... премногу пари за играчи кои се продаваат потоа веднаш а играчи од калибар на Робињо ... кој мене лично ми беше најбоље у Реал сега во овој тим до трансверот... односно до почетокот на оваа сезона...
Ама сепак се надевам ќе успее Реал... да освои некоја титула и оваа сезона:wink: Барса неможе да се непогрешливи до толку хмм..

фино нека си прават експерименти
затоа последниве години жими две титули во примера и тоа поради кризата на барса
Па да, мала работа е две титули во примера да освоиш. Многу негативно делуваш, навивај за Барса ако не.

Абе Реал премногу тренери менува... тоа не може да дава позитивна слика на тимот... многу промени во тактики... играта воопшто... премногу пари за играчи кои се продаваат потоа веднаш а играчи од калибар на Робињо ... кој мене лично ми беше најбоље у Реал сега во овој тим до трансверот... односно до почетокот на оваа сезона...
Ама сепак се надевам ќе успее Реал... да освои некоја титула и оваа сезона:wink: Барса неможе да се непогрешливи до толку хмм..
Робен>>>>>Робињо
Кога не оди Реал менува, тоа е затоа што и често се менува раководството, не функционираат шпанските тимови како англиските.

Па да, мала работа е две титули во примера да освоиш. Многу негативно делуваш, навивај за Барса ако не.

не делувам негативно туку ги согледувам работите реално, биди малку и ти реален нека не ти биде зацртано реал е најдобар и никој друг
мора да се променат многу работи, како прво барем еден тренер нека дотурка најмалку 3 сезони
а како второ еден ист тим исто така три сезони

сите ебаго сакаме Реал да го гледаме шампион и во примера и во Лига на шампиони, ама морат да се средат некои работи

Alex The Great незнам што се жалиш ако не ти се допаѓа Реал зошто навиваш за него?

Него дај да поразговараме што мислите дали се достижни 12-те бода предност на Барселона? И во добра серија сме 6 победи по ред пу пу да не ги урочам само да продолжиме со победи до крај на сезона:).

Btw дајте ми линк ако може да видам со кој ги играме наредните утакмици и кога?

Alex The Great незнам што се жалиш ако не ти се допаѓа Реал зошто навиваш за него?

Него дај да поразговараме што мислите дали се достижни 12-те бода предност на Барселона? И во добра серија сме 6 победи по ред пу пу да не ги урочам само да продолжиме со победи до крај на сезона:).

Btw дајте ми линк ако може да видам со кој ги играме наредните утакмици и кога?

ту да го ебам,
дали навивач секогаш треба да е задоволен од клубот НЕ
дали може да биде незадоволен од моменталната ситуација на клубот ДА
мене Реал ми се допаѓа али сакам бе да го видам тимот да освојува титули да биде крал на Европа и на Светот, да видам една цврста и силна екипа која нема да киксира кога е најпотребно

а дали се достижни 12 бода на Барселона ДА под услов Барца да почне да киксира а реал да ја продолжи серијата победи
и за крај каков навивач си ти кога незнаеш кај да видиш клубот со кого игра наредни утакмици
толку од мене
поздрав до сабота

ту да го ебам,
дали навивач секогаш треба да е задоволен од клубот НЕ
дали може да биде незадоволен од моменталната ситуација на клубот ДА
мене Реал ми се допаѓа али сакам бе да го видам тимот да освојува титули да биде крал на Европа и на Светот, да видам една цврста и силна екипа која нема да киксира кога е најпотребно

а дали се достижни 12 бода на Барселона ДА под услов Барца да почне да киксира а реал да ја продолжи серијата победи
и за крај каков навивач си ти кога незнаеш кај да видиш клубот со кого игра наредни утакмици
толку од мене
поздрав до сабота
Па добро бе има ли некој кој што не го сака тоа? И доста веќе не си интересен:),Инаку знам клубот со кого ја игра наредната утакмица и во Примера и во ЛШ и точно кога и во колку часот но незнам со кого ги игра последните утакмици при крајот на колата во Примера тоа ме интересираше... а ти си поголем навивач со тоа што ми помогна и ми го даде линкот како што те гледам по постовите смачено ти е да навиваш за Реал не си задоволен навивај си за Барса и доста не замараше влијаеш негативно на атмосверата на темава ако не примети... :helou:

Робен>>>>>Робињо
Кога не оди Реал менува, тоа е затоа што и често се менува раководството, не функционираат шпанските тимови како англиските.

Сепак Робен игра повеќе по страна а Робињо има свој посебен .. голгетерски инстинкт .. поради кој што многу го поштував ... сега у Ман Сити.. ќе го уништат.. многу лошо така... но сепак.. Хунтелаар и Диара ги имате сега.. така да има шанси да се освојува некоја титула ... а мислам дека ако Барса иде у шпанско далеку... Реал иде у ЛШ ... :smir:

Дали се достижни 12-те бода на Барса? Да но под одредени услови
1. Да се повреди Меси не треба многу околу месец и пол
2. Конечно да ги напушти големата среќа која ја имаат сезонава
3. (најважно) да не ги форсираат судиите

Сепак Робен игра повеќе по страна а Робињо има свој посебен .. голгетерски инстинкт .. поради кој што многу го поштував ... сега у Ман Сити.. ќе го уништат.. многу лошо така... но сепак.. Хунтелаар и Диара ги имате сега.. така да има шанси да се освојува некоја титула ... а мислам дека ако Барса иде у шпанско далеку... Реал иде у ЛШ ... :smir:

Робињо никогаш не заигра на едно висико ниво во Реал, имаше свои моменти али недоволно за како што сака(ше) тој да биде, најдобриот играч во светот, не задржа константност во играта, а и нема баш некој голгетерски инстинкт, посран шут има, а башка во Реал и крло играше, еднаш заигра како шпиц, со Рома на Бернабе во ЛШ, нема потреба да зборувам за неговата импотентност на тој натпревар.

Робен во полна форма против Робињо во истата?
Робен во секое време.

А Стиви Џи најверојатно нема да игра на Бернабе, 3 недели ќе биде во аут.
Bring it on Yossi :D

Дечки , што сте му се пуштиле толку на Alex The Great , de? :)
За повеќето работи и јас се согласувам со него , и што сега?
И јас не заслужувам да навивам за Реал Мадрид?
Иако почнав да ги пратам и симпатишам како тим , пред некој од вас да бидат уште родени.Не , не сум фосил , ама реално , на 17 години да се правите дека се знаете и дека имате право на некој да му кажете за кој може да навива а за кој не , е стварно дрско.
Па фаткички, критичната мисла е добродојдена во секое друштво , а не пак во еден фудбалски клуб во кој годинава , мора да признаеме и не му цветаат баш рози.
Што е добро да пофалиме, а што лошо да критикуваме, нели?
Е сега може некој од вас се "попалил" по Реал во "галатичката доба" , кога еден Бекам , Зидан, Фиго, Овен , Роналдо итн. играа за Реал Мадрид , ама факт е дека клубот во тие години бележеше позитивни резулатати само на банковното салдо , ама ветрините останаа некако исти како и пред нив.И да , јас лично не видов ништо убаво од тоа време, осим прилив на "fair weather fans"-категоријата, од целиот свет , кои го богатеа клубот купуваќи дресови од Бекс , Роналдо, Фиго ... Ако некој памети убаво , или ако увиде, тоа беше периодот кога Реал Мадрид за прв пат го помина вечниот финансики профитер од фудбаслкиве гиганти , Манчестер Јунајтед.
Само , исто како што сакам да биде почитувано моето мислење тука , како и на секој искрен навивач на Реал , така и јас ќе го почитувам вашето , безразлика во која доба го засакавте клубот :smir:

Туку , ај доста пимплање, некој постави убаво прашање(а) погоре.
Како и да е , реално, ќе биде многу тешко да се стигне Барселона годинава во Примера.Мора да признаеме , пред се како објективни љубители на фудбалот , дека Барселона игра одлично на сите фронтови.Некој ќе каже , судии, некој среќа.Но се е тоа субјективно.
Барса предводена со Меси , се многу јаки.
Немаат помал процент на посед на топка од 55-60%. А тоа многу говори во денешниов фудбал.
Се сложувам дека без Меси се сосема друг тим, и во случај на негово одсуство , Барса би западнала во криза.Но сега , тоа веќе се бош муабети.Подобро цела Барса нека се живи и здрави , и како такви да ги поразиме (како предходните две години) , одколку да се надеваме на повреди или што ти ја знам што на нивните ѕвезди, па така да ги делкаме.Тоа задоволство , да им го оставиме на нив оваа година :wink:
Оваа сезона ако успееме да ја земеме Лига на Шампиони би било волшебно и рамно на подвиг.
А наредната ... е тоа веќе треба да биде интересно , ако делумно се остварат некои најави за трансфери, и со закрепнување на веќе постојачкиот играчки кадар, ќе се јуриша на сите три фронта.

Едино би му замерил на Aleх the Great шо рече дека последниве 2 титули у Примера ни се по заслуга на лошата форма на Барселона, нешто што крајно ме иритира кога и да го слушнам, али се воздржав од одговор. :)

Иначе ја за нова титула у Примера немам многу надеж, заостанавме многу зад Барселона, а тие и не изгледаат како да ќе попуштат у скоро време, ако евентуално разликата се намали на 5-6 бода и со таа негатива влеземе во финалниот месец кога топ 5 екипите во Шпанија играат меѓу себе се е можно, се што му останува на дечките е да продолжат да победуваат, играта не е сјајна ама со добри резултати доаѓа и добра игра, така да не сум загрижен.

Повозбуден сум моментално за ЛШ, Џерард нема да игра во Мадрид па оттука би требало да тепаме, според мене и минимална победа ќе биде доволна, ако знаеме дека сме најопасни на контри, има простор за оптимизам.

П.С. Ни ја одбија жалбата за црвениот на Гаго, а Робен имал некаков грип, па не се знае дали ќе игра со Расинг, баш би сакал да видам каков ќе биде нападот без него.

Па добро бе има ли некој кој што не го сака тоа? И доста веќе не си интересен:),Инаку знам клубот со кого ја игра наредната утакмица и во Примера и во ЛШ и точно кога и во колку часот но незнам со кого ги игра последните утакмици при крајот на колата во Примера тоа ме интересираше... а ти си поголем навивач со тоа што ми помогна и ми го даде линкот како што те гледам по постовите смачено ти е да навиваш за Реал не си задоволен навивај си за Барса и доста не замараше влијаеш негативно на атмосверата на темава ако не примети... :helou:
абе шо те матам пак тебе, моја работа јас за кого навивам и како го изразувам задоволството или незадоволството кон клубот
:helou:

јас сум по природа оптимиста можеби алекс е песимиста и е незадоволен од тимот за што можеби делумно е во право тј си го искажува своето мислење и не те прави ,,поголем" фан на клубот ако само велиш ,,браво добри сме најаки сме никој не ни може" што е до мене јас го велам тоа :pos2::pos2::pos2: но тоа не значи дека сум најголем фан на Реал Мадрид сите луѓе се различни имаат различни карактери и различно ја искажуваме љубовта кон клубот и ај да не лупам повеќе станав досаден :pos2::pos2::pos2::pos2: поентата ми е тоа не може да му се суди на некому дека не е навивач на клубот ако гледа песимистички на неговите успеси

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom