Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Хихи ќе си имаме сопствена Валенсија...ќе им правиме проблем со името на Валенсија и како услов за решавање на спорот ќе им го бараме Виља

:vozbud:
Не си здрав ти :pos2::pos2::pos2:
како си ме расположил после поразот од србите појма немаш :zver: морам уште еднаш :pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе нашите сакале на позајмица да го земаат овој, 1 мил. евра за 6 месеци, барале 15 мил. Виган за него за комплетен трансфер али се правдале од управа кај нас дека ќе има избори на лето и не можеле да дадат толку пари, демек...
Вака не ми се верува да го дадат пошто Хески и Паласиос веќе си заминаа од таму, будали би биле да го дадат за 1 мил. кој ама баш ич нема да им значи во наредните 6 месеци, освен ако не им го вклучиме Дренте у понуда, трампа која би ги поттикнал да ја спроведат :icon_mrgr

А Савиола најверојатно ќе оди на позајмица у Портсмут, поприлично глуп потег, со оглед на тоа дека ќе сме ептен танки во напад, особено во ЛШ... али од друга страна и не така неочекувано знаејќи дека нонстоп зборува Савиола како не е задоволен од статусот шо го има.

Со Савиола и без Савиола, скоро исто ни е. Паланка, Буено ни се тука.

Нема многу да ни недостига у секој случај :)

----
2cnxmh5.jpg

pne6q.jpg

:pipi:

Хихи ќе си имаме сопствена Валенсија...ќе им правиме проблем со името на Валенсија и како услов за решавање на спорот ќе им го бараме Виља

Хехе ѕвер си еј како си го смислил ова свака ти част.

Иначе заеби го Валенсија врска нема еднаш се покажал и ајдее право за во Реал е. Да беше така сите поголеми екипи ке го бараа а не само Реал.

Незнам што чекаат нашиве, Балотели е пред заминување од Интер...Дај нека го земат него а не запнале по оној Валенсија. Супер би било да го земеме “Супер Марио“ али за тоа решаваат тие во Реал, а не ние.

За Валенциа бараат 19,5 миљони...овие нормални ли се бе.

The signing may be surprised Yattara

Yattara ? :ija:
Овој ако игра не глеам Реал (јеа рајт)... у курац нека идат вакви просечњаци... аман!

Yattara ? :ija:
Овој ако игра не глеам Реал (јеа рајт)... у курац нека идат вакви просечњаци... аман!
Јас веќе не ни ги гледам толко многу. Уствари ич не гледам фудбал веќе, ни сум уплатил во кладилница ни ништо. Како да се заситих. Ај саа со ливерпул пак ке се загрее атмосферата :wink:

Јас веќе не ни ги гледам толко многу. Уствари ич не гледам фудбал веќе, ни сум уплатил во кладилница ни ништо. Како да се заситих. Ај саа со ливерпул пак ке се загрее атмосферата :wink:

Скраја да е :) ако не ги гледам ќе скренам :)
Туку се неривирам за ваквите шпекулации, секој црнец шо трча брзо у Реал ќе играл мамата.

Абе добро што сега, нека дојде...На позајмица ќе биде изгледа земен, ако покаже нешто добро, ако не ќе си се врати у Трабзон и готово. Според клипчињата што ги гледав добар играч е, ама финтата е дали ќе се снајде во Реал. И Дренте беше добар па видовме како се снајде...Нека пробаат па ќе видиме дали ќе го биде.

за жал не го гледав мечот но добро е што успеавме да победиме и да останеме во трката за титулата добро е што се стабилизиравме во одбраната и се повеќе и повеќе напредуваме и во тој статистички сегмент по бројот на приман голови, Рамос несомнено не стабилизира и успеа да ни го даде она што ни беше потребно за да бидеме комплетен тим а тоа е добра одбрана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom