Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е да, добро е што е на позајмица, ако е срање во Јуни ќе е срање на Вест Хем, не на Реал.
А освен што може да додаде конкуренција во тимот не гледам некоја корист од него, не верувам дека е нешто подобар од Дренте, али ај да не мрчам превреме, бар нека потпише човекот прво :)

Ќе видиме. Многу мислеа дека и 20 мил. за Лас се премногу, ама еве го се покажа како екстра засилување. Не му ја знаеш, ќе го видиме на терен па после муабети (нормално ако дојде).

30/01/2009 J. Faubert West Ham Real Madrid Confirmed Loan

Хмммм, изгледа готова е работава...Има и на официјалната од Вест Хем.

Готово е се. Ми се допаѓа ваквиот потег, добиваме замена за сега, а не за иднината. Префрлен е на десен бек, иначе природна позиција му е десно крило. Да се надеваме дека ќе покаже нешто добро, ипак ќе има добар мотив.

Брзо момче е :)

Се океј ама тоа значи дека Робен ке се префрли на левата страна што воопшто не ме прави срекен:toe:

Sekogas od tie igraci sto ne se ocekuva, najmnogu imaat moral i pokazuvaat dobri igri, ovoj igrac go nemam mnogu prateno no sega Real Madrid e golem klub ne kupuva nekoj klosari samo onaka da se kazi deka imame zasiluvane, a dobro i mozi da se perat pari kako sto bese muabetot so Higuain i Gago aferata, koj bea proceneto za mnogu pokalku pari od sto bea kupeni, toa se vika perene pari, kako i sekade mafijata ne odmara, se nadevam so novite izbori ke se smiri rabotata vo klubot

Се океј ама тоа значи дека Робен ке се префрли на левата страна што воопшто не ме прави срекен:toe:
Faubert е донесен за во случај Робен да се повреди, не да игра место него.

Честито :) Добар потег на позајмица е. Нека игра десен бек, Рамос и Пепе, централни. Лево Марсело и Ханјце. Најдобра одбрана.

А исто може и десно да игра замена за Робен, Робен МОРА да игра десно ја мислам. Лево е џабе трошење време, сеа од толку леви пак нема некој асален, ама ќе го игра Снеијдер таму,до сега ВДВ десно го ставаше сеа од коа дојде Фаберт не верува, ќе игра во средината може замена со Гаго и Лас.Како поофанзивен.

Добро засилување е Фауберт ке потреба некогаш ко ке се повреди Робен...Ке има пренос на сител вечер?

Има ли подобар роденденски поклон за мене,од петарда вечерва?:vozbud:

Добро засилување е Фауберт ке потреба некогаш ко ке се повреди Робен...Ке има пренос на сител вечер?

За жал не. :|

Има ли подобар роденденски поклон за мене,од петарда вечерва?:vozbud:

Среќен роденден :D

faubert.jpg

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cadoOficial/Comunicado_Oficial_2009-01-31.htm

Веќе цел месец немаат давано Реал кога игра овие од Сител.

Ајде честито нов играч...Искрено се надевам дека ќе биде нов Рејес, дека ќе помогне во некоја критична ситуација со некој пас или некое голче:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom