Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Што се не ќе треснат овие Баршитлојна новини...ццццц. Пред некој ден Калдерон изјави рекордна заработувачка со буџет од над 400 милиони:helou:
Фак ит Баршитлојна нема тоа така да оди не сега кога Реал почнува да се стабилизира:tapp:

Од кога почна Реал да се стабилизира ?:nesum:

Од кога почна Реал да се стабилизира ?:nesum:

Oд враќањето на Робен,Канаваро,Игуаин...:helou:

:pipi:Секогаш кога ја тепаат Валенсија пред да играат со Реал ....Барштилојна го јаде

Ќе ја видиме нивната стабилност на мечот против Севиља. Инаку мило ми е што се вратија од повреда. Поинтересно ќе биде класикото.

Нема што да се види, јас сум сигурен дека нема да тепаме, без разлика што ни се вратиа неколку играчи од победа. Али сепак, нормално сакам да победи Реал...

Момци да ве прашам да не знае некој некоја информација дали Хунтелар ќе биде во составот спремен за утрешниот меч?

Момци да ве прашам да не знае некој некоја информација дали Хунтелар ќе биде во составот спремен за утрешниот меч?

Хунтелар ќе почне да игра за Реал од Јануар месец другар... тогаш почнува она што се вика зимски преоден рок, и трае еден месец, засега е играч на Реал само на хартија.

Еве го составот на Реал за утре

Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Cannavaro, Metzelder, Ramos, Salgado, Marcelo, Antón
Midfielders: Drenthe, Gago, Robben ,Guti, Van der Vaart, García
Forwards: Raúl, Saviola, Higuaín, Bueno

Ќе има ли пренос на ТВ?Дека на сител.ком.мк викаат бетис и еспањол ке ја има!:@

Да бе тешки идиоти, ќе има пренос на Сител3, а мене оваа програма за ништо не ми чини. Ќе ја гледам на СуперСпорт, нема друго...Тешки идиоти се овие еј аууу!

Добро мене ми чини за фудбал глеање добра е.
Ајде вечер многу среќа да ги тепаме.

Ramón Calderón said it is very hard to find a company in such a favourable situation as the Club's, even amongst those least affected by the economic crisis. "Nobody can criticise Real Madrid's financial strength." He brought favourable reports by distinguished professors like Velarde and Ruiz Jarabo to the fore, as well as several articles published in several newspapers that confirm this. Calderón also mentioned the 400 plus million euro budget for the current season. "What's important is not to highlight the amount of money, but to point out our capacity of generating income, which says much about our responsible management."
Еве ви ги долговите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom