Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зашо го изоставувате Дренте за лево крило супер е детето плус то Савиола за напад шо му фали ...јас мислам дека сиве овие Хунтелар,Ленон ... се добри ама ке ни требаат за 2,3 год :) кога нема да биде истиот РВН и компанија..

Еве сум јас ме немаше една недела денеска или утре ке наместам инт. дома сега од нашколо пишувам.Како прво да ги честитам победите со Бате и Расинг одлично почнавме сега Јуве да ги тепаме во ЛШ и тое :) ПоЗз ако клам денеска нет дома ке пишам :smir:

sega na 30 septemvri neli igrame so zenit kako so znam i bas togas mi e rodenden i nema da ucime na skolo:vozbud:

Последна промена од RAUL : денес во 08:28. Причина: ivan :pos2:

Друже Раул, верувам дека ке тепаме со Зенит и ке ти биде среќен роденденот :smir:

i jas mislam deka od rodendenot i od fudbalot ke bidam presreken pozdrav do site:vozbud:

Лавези или Бензема...еден од овие играчи супер би му дошле на Реал...

А иначе што е работата со Креспо...му истекува ли договорот?...не сум во тек баш

Абе Креспо не мора да го откупиме на позајмица да го земеме пола сезона, за секој случај ако има повреди( не дај Боже) или доколку некој почуствува замор би бил солидна замена

Ќе биде навистина штета ако во зима не се донесе некое звучно име од нападот, а посебно младо. Ако посериозна запнат и се заинтересират, или Хунтелар или Ди Мариа без проблем ќе ги донесеме, и така имаме сега пари, бидејќи не пазаревме многу во лето.

аЈ утре нека ни е со среќа со Спортинг, очекувам да ѓи џвакнеме и така. ај поздрав.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom