Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Веке примија петарда Хихон пред 3-4 дена...мислам дека денес ке играат многу постегнато...така да мој тип 3-1

Според АС:
Касиљас; Торес, Пепе, Канаваро, Хајнце; Диара, ВДВ, Де ла Ред; Робен, Раул и Игуаин.

Рамос и Руд ќе ги одмора најверојатно. Требало и Марсело да го стави во игра, Хајнце на клупа!

Aј нека му е живо на Шустер и вечер очекувам победа и ништо друго

Рачунајте пред девет месеци кого сме го победиле, чим толкава радост :))))

23. 12. 2007 :vozbud:

Според АС:
Касиљас; Торес, Пепе, Канаваро, Хајнце; Диара, ВДВ, Де ла Ред; Робен, Раул и Игуаин.

Рамос и Руд ќе ги одмора најверојатно. Требало и Марсело да го стави во игра, Хајнце на клупа!

Ќе мора да се ротира, неизбежно е тоа, со тројца повредени играчи од средината тешко се издржува вакоив густ распоред.
Ја мислам вечер Дренте да игра прва постава не ќе биде лошо, подобро да го чува Робен за во Сабота со Бетис, тој натпревар ќе биде многу потежок од овој, дури и Хави Гарсија може вечер да заигра, Диара да одмори малку.

И ја би праел деца на 50 години, ако жена ми има 30 :)
bernd-schuster-elena-10225345-kopfgrafik.jpg

Не му е ни жена, разделени се со предходната со која ги има другите 4 деца :)

Ај нека му е живо и здраво на Шустер...и вечер една победа . Мој тип 4-1 :wink:

Не ми се мене битни головите колку што ми се битни бодовите.
Добро сеа што повеќе тоа подобро.

Ај нека му е честито на Шустер. Се надевам на убедлива победа вечерва. Мој предлог 4-0.
ПС: Да не знае некој кога точно ке се врати Снајдер, ногу сакам да го видам во тандем со ВДВ да блеснат двајцата во средниот ред.

ајде нека се распкуаат 4-5 гола да им шибнат

Првите 11
Casillas, Torres, Pepe, Cannavaro, Marcelo; Diarra, De la Red, Van der Vaart; Robben, Higuaín y Raúl

Ајде барса прими уште еден комад или па и вака нека остане 2-2.
Сеа ние сме на ред.
Ми мириса на петарда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom