Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
-----------Икер------------

Рамос----Хави Г.------Хајнце----Марсело

------------Диара--------------

ВДВ---------Гути----------Робен

-----Раул-------Руд--------------

Вакво нешто би сакал за вечер, со тоа што Канаваро веројтано ќе одигра 20-тина минути пред крајот, да почне да се враќа во натпрерувачки ритам полека.
И на Игуаин нормално треба да му се даде шанса, влегува во форма е детето ама Раул е сеуште недопирлив за ЛШ.

Средината е супер, може евентуално на Гаго да му се даде шанса, да влезе за Гути ако (недај Боже) браниме резулата, а башка и одамна нема заиграно, уствари ич нема заиграно :)

И то, одиме на победа и ништо друго, по можност убедлива, ама и со 2-0 би се задоволил, знаат нашите да играат како фаворити, очекувам да ме потврдат вечер.

Според ас
Икер
Рамос
Канаваро
Хајнце
Марсело
Гаго
Гути
Вдв
Робен
Раул
Руд
Одвај чекам да го видам Гаго назад во составот.

И јас сум за тоа Гаго да го почне натпреварот на местото на Диара.А исто така и Канаваро само не знам колку ќе може да издржи.Некако не ми е во форма.

Зашто да неможе да издржи? Со Италија изигра 180 минути, одмараше со Нумансија, сега е спремен. Недостига во одбраната, иако понекогаш прави грешки.

Според Realmadrid.com

SQUAD LIST:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek.
Defenders: Torres, Cannavaro, Marcelo, Heinze, Ramos.
Midfielders: Diarra, Gago, Guti, Robben, Drenthe, Javi García, Van der Vaart.
Forwards: Raúl, Van Nistelrooy, Higuaín, Saviola.

Најверојатно би изгледало вака:

---------------------Cassilas---------------------
Ramos------Cannavaro------Heinze--------Marcelo
----------------------Diarra----------------------
Guti--------------Van Der Vaart-----------Robben
-----------Van Nistelroy-----Raul----------------

Можни замени:
Raul <-> Higuain
Robben <-> Drenthe
Diarra <-> Gago
Van Nistelroy <-> Saviola

Ај со среќа и се надевам на многу голови во мрежата на БАТЕ.

Мој предлог: Реал - БАТЕ 3:0

Мој предлог за резултатот е РЕАЛ-БАТЕ 5:1
2 на ВДВ 1 на РВН 1 Робен и 1 Раул:helou:
Само ако влезат мотивирано и без опуштање и потценување.

jas mislam ke ja napuneme mrezata ne bate i mislam deka minimum ke tepame 4-0 strelci ke bidat 2raul i 2rvn se gledame na poluvreme so sreka vecer i pozdrav do site fanovi na real

Реал игра против најголемиот аутсајдер во групата. Очекувам лесна победа со околу 3-4 гола разлика ...

Абе колку сака нека е важно а земеме 3 бода.Сеа под зборот победа мислам од 3-0 па нагоре.Важо да не е 2 гола разлика.:wink:

Очекувам натпревар со многу голови. Срамота ќе биде за Реал ако не победат со поголема разлика :). Сепак играт против најслабиот противник во групата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom