Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе дајте линк ја пуштам од на рохадиректа ама многубавно не идт џабе...или кажите на која тв ја имат плсс

ejj, abe so e toa 1-1? ve staviv na livce, a eden drugar mi gi pisuvase utakmicite i mi pisal 1-1... a ja nemam poima so e toa.. :nesvest:
Ако на полувреме води Реал и на крај победи тогаш фаќаш.
Ете 1-0. Браво!

Рамос го дал.Ова мора да е од корнер.ГАРАНТ.
не е од корнер:wink: со нога постигна гол не со глава:helou:
т.е. немаше којзнае колку тешка задача, одлично му асистираа и од 4-5 метри се најде сам пред голманот и...:vozbud:

Каква асистенција на гути, мераци. Тие што нема кај да гледате, инсталирајте tvu player и пуштете кај што пишува Best of P2P - (TVU) [ESP] на странава.
Гаго се повреди, се надевам не е сериозно.

Како што играт тие бате борисов сега на полувреме требаше да биде 5-0 за реал :vozbud: многу шанси пропуштија реал ако и така промашуват против јуве тешко ке биде :smir:

Јас немам кај да гледам, интернетов ми е спор ко точак :(
ај тие шо гледаа нека кажат барем како изиграа прво полувреме,
имаа шанси,
и Гаго излезе?

Излезе гаго, Диара влезе. Гути изигра најдобро според мене заедно со Рамос. Канаваро имаше неколку добри интервенции, Робен премногу потрошени топки. Добра игра се на се.

Јас немам кај да гледам, интернетов ми е спор ко точак :(
ај тие шо гледаа нека кажат барем како изиграа прво полувреме,
имаа шанси,
и Гаго излезе?
Почна второ сега!
А првото мина у знакот на реал, промашија најмалку 5-6 100% шанси! топката е 7-80% кај нив и се игра на голот на Бате!
А Гаго излезе, на негово место Диара игра сега!

Браво!! Добра игра,почнавме со победа во ЛШ само нека се множат.И се знае да го прекинеме постот во ЛШ.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom