Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Може и тоа да биде, зошто Игор рече дека некои натпревари може и на Сител 3 да одат. Ама како што знам вчера охридски трубадури даваа и на Сител 3, па незнам што ќе биде. Сега се изнервирав сабајлево ги исклучиле СуперСпорт 1 и 2, ХРТ2 и Премиере! Мислев дека ќе биде пак како пред пола год. кога ги немаше подолго време, таман сакав да им се јавам и гледам ги уклучиле пак :) Го гледам Марсело сега :)

Шо се секирате, џастин тиви имаме секад:)

И овие од супер спорт би требело да пренесуваат

Шо се секирате, џастин тиви имаме секад:)

Имаме имаме, ама прашај ме што нет имам :pos2::pos2: СуперСпорт е тука, најдобра ТВ за фудбал нема што, се пенесеуваат! Англија, Шпанија, Италија, Германија, Франција, Англија (чемпионшип), купови, ЛШ, пријателски, УЕФА...нема нешто што не даваат! Ова само на првите 2 програми, а на другите 3 даваат и други спортови! Нема што, најдобра е!

Гледам шпекулацииве за Робињо да си замине се се поголеми. Ако е точно интервјуто што го дал, незнам...Мислам дека треба да го пуштат да замине у Челзи ДОКОЛКУ тој го сака тоа. Ипак, глупо е да се направи тоа како што Манчестер направи со Роналдо. Ако сака да си игра у Челзи нека го пуштат, фала му за се што направи за Реал и толку, иако би сакал сето ова да е само шпекулација.

Ако е точно ова сеа за Робињо шо го прочитав и ако стварно изјавил дека сака во Челзи, нека му е со среќа, иако ќе ми треба бар една сезона да го прежалам.

Туку ова за Хантерот ако е точно периодот на обжалување на Роби драстично ќе се намали :)

Ако нема пренос на Сител ке нема кај да е гледам утакмицава a ако е даваат на Сител 3 кај нас та програма е нема.

Јас дома имам сателитска со шеринг така да на најмалку 20 канала ќе ја има :vozbud:

Ја да сум ко Шустер оставање на клупа цела сезона или додека му трае договорот.Нека се упропасти, ке плаче за да игра после.

Армин немој да бидеш толку строг, им покажавте на сите клубови што значи да се биде џентлемен, вака се прави фудбалот поинтересен и повозбудлив. Секоја чест за вашиот претседател

Да, ми се допадна официјалниот став и мене.

Армин немој да бидеш толку строг, им покажавте на сите клубови што значи да се биде џентлемен, вака се прави фудбалот поинтересен и повозбудлив. Секоја чест за вашиот претседател

како бе секоја чест? заради него нашио најдобар играч заминва

Никола чекај. Сакаш да бидеме како Ман ју? Робињо не е есенцијален за нашиот успех;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom