Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Дабе криза беше лани, дека Руд го немаше. Да не знаеш кој заврши како топ стрелец во Реал ?

Дабе криза беше лани, дека Руд го немаше. Да не знаеш кој заврши како топ стрелец во Реал ?
Раул мислам дека беше, поправи ме ако грешам. Дали беше коинциденција неиграњето на Руд против Рома и испаѓањето од ЛШ од истата тоа ке го оставам на вас.
Пис

Јас како што знам имаш фк манчестер, што мајка тераш тука.

Па така е. Самото тоа што Реал го бараше Роналдо цело лето и ни малце не се погрижи за новиот договор за Робињо покажува кој повеќе го ценат челниците на Реал ;). Во сенка го ставија човекот и нормално сега е исфрустриран и сака да си оди. Работата на Калдерон сега е да се сретне лично со играчот или уште поубаво Шустер да се сретне со Робињо и да си разјаснат некои работи. Исто како Ферги со Роналдо. А не рекла кажала муабети. И викате пример бил Калдерон за Фергусон. Нормално ке биде кога му бараат играч кој не му е така потребен. Во природата на човекот е да го сака најдоброто за себе. Фергусон по првичниот интерес за Роналдо таму негде кај мај/јуни си кажа убаво и јасно дека Роналдо не е за продажба. Ама тоа мајмуните не сфаќаат и го дрвеа два месеци, затоа изреагира Фергусон така. Исто ти е тоа сега да фане Челзи да се интересира за Серџо Рамос.
Моментално најкорисниот играч на Реал. Може да се рече и највлијателниот. На добар пат е да стане легенда за Реал. Исто како Роналдо. И сега му текнува на чичко Роман дека него му фали некое звездиште од калибарот на Рамос. Арно ама Калдерон нејке да го продае оти знае каков играч игра за него. И одма вас мислењата ви се менуваат. Тогаш Калдерон ке го браните оти сака да си го задржи најдобриот играч нормално. А Челзи ке биде лошиот тим. ( Во мојот случај Реал е лошиот тим).
Види ги вие Челзи, буљаши, само досаѓаат и слични муабети ке го красат фан клуб Реал Мадрид.
Само се обидувам да ви ја покажам разликата од најдобар играч во клубот и играч за прва постава. Така да џабе зборуете за Манчестер дека не биле фер во преговорите кога и воопшто ги немаше.
И мислам дека може слободно да кажам дека играч како Роналдо би му недостасувал на секој тим. И кога имаш таков дијамант во тимот играта мора да се гради околу него, а не да го продаеш на некои лешинари. Во сите клубови има по едно такво бисерче. И дали сега ке речеме дека само Меси игра во Барса, или па само Кака во Милан?
Нормално дека не. Играат 11 играчи, не еден. И некој пиша погоре дека сте ги виделе Манчестер без Роналдо дека се како мува без глава. Гомна на кило другарче. Дали виде дека Тевез, Андерсон,Нани,Керик(се повреди во 20 мин) Парк,Саха,Харгрејвс не играа против Њукасл поради повреди? И пак имаа мн шанси, само разликата не беше во тоа што не играше Роналдо. Туку немаше кој да ги искористи шансите. Руни му беше прва утакмица после тоа вирусот што го фана во Нигерија и не можеше да се очекува убава игра од него. И остана се на младиот Кемпбел. :toe:
И тоа дека вие Реал Мадрид играте како екипа доволно е да ја спомнам на Руд повредата лани по која западнавте во голема криза.
Not much of a team work........
:salut:

Ќе ти отворам една тема за кажување приказни, па колку сакаш пишувај после! А од горе наведениве што ги наброа дека не играле против Њукасл (Тевез, Андерсон, Нани, Керик, Парк, Саха и Харгривс), сите ќе играа прв тим а, и ќе го убиеја? Тие приказни другому да ги кажуваш, Тевез и Керик само ви се стандардни од овие што ги наброа. Како што знам Саха и Парк се одамна во аут, незнам и што ми ги споменуваш уште!

А да се надополнам на тоа со отпаѓањето од ЛШ! Арно ќе беше само Руд да не играше, не играа ни Робињо, ни Рамос ни Пепе, така да не ти држи ова што го кажа...

Ќе ти отворам една тема за кажување приказни, па колку сакаш пишувај после! А од горе наведениве што ги наброа дека не играле против Њукасл (Тевез, Андерсон, Нани, Керик, Парк, Саха и Харгривс), сите ќе играа прв тим а, и ќе го убиеја? Тие приказни другому да ги кажуваш, Тевез и Керик само ви се стандардни од овие што ги наброа. Како што знам Саха и Парк се одамна во аут, незнам и што ми ги споменуваш уште!

А да се надополнам на тоа со отпаѓањето од ЛШ! Арно ќе беше само Руд да не играше, не играа ни Робињо, ни Рамос ни Пепе, така да не ти држи ова што го кажа...
Зошто мислиш дека се приказни?

Не можеш така да викаш дека немало сите да играат. Сепак подруго е и на клупа да ги имаш.Харгрејвс ке влезеше место Керик, а не О'Ши. Разликата е во светлосни години. Ако еден од шпицовите не играше убаво ке влезеше Андерсон во поофанзивна улога. Парк лани ги одигра полуфиналињата со Барса феноменално. Се уби од трчање. Саха кога е фит е звер од напаѓач, игра со глава и со двете нозе. Снажен е, се заградува а е и многу брз. Така да не е само Роналдо.
Пепе не играше со Рома а? :pos2:

Абе џабе пишуваш, ако не ви е Роналдо, ќе се борите за четврто место.

И сеа шо напраивме за пренос вечер, Сител ќе има или не?

И дај ако може некој нека најде кои се програми ќе вршат пренос :)

Зошто мислиш дека се приказни?

Не можеш така да викаш дека немало сите да играат. Сепак подруго е и на клупа да ги имаш.Харгрејвс ке влезеше место Керик, а не О'Ши. Разликата е во светлосни години. Ако еден од шпицовите не играше убаво ке влезеше Андерсон во поофанзивна улога. Парк лани ги одигра полуфиналињата со Барса феноменално. Се уби од трчање. Саха кога е фит е звер од напаѓач, игра со глава и со двете нозе. Снажен е, се заградува а е и многу брз. Така да не е само Роналдо.
Пепе не играше со Рома а? :pos2:

Точно дека е друго да ги имаш на клупа, само незнам зошто ги споменуваш Парк и Саха кога овие двајца скоро цела сезона и лани беа во аут, така да не им недостасуваат толку (според резултати на Манчестер од лани).
И сега ќе ми тераш инает дека Пепе играше на Олимпико?

И сеа шо напраивме за пренос вечер, Сител ќе има или не?

И дај ако може некој нека најде кои се програми ќе вршат пренос :)

www.liveonsat.com
Овде можеш да видиш на која ќе ја има, има и за други утакмици! А за сител незнам, не ми се верува зошто има Охрдиски трубадури, така да...

Од кј ти са овја што ги најде програмеве? На СуперСпорт 2 ќе има не на 1, а и ДигитАлб и СуперСпорт се исти програми, само зависи кој како ги пишува, тие виделе негде така негде така и двете ги пишале :pos2::pos2::pos2:

Точно дека е друго да ги имаш на клупа, само незнам зошто ги споменуваш Парк и Саха кога овие двајца скоро цела сезона и лани беа во аут, така да не им недостасуваат толку (според резултати на Манчестер од лани).
И сега ќе ми тераш инает дека Пепе играше на Олимпико?

www.liveonsat.com
Овде можеш да видиш на која ќе ја има, има и за други утакмици! А за сител незнам, не ми се верува зошто има Охрдиски трубадури, така да...
Сега одкога виде дека згреши за Пепе, одма нагласуваш Олимпико.:vozbud:

Сега одкога виде дека згреши за Пепе, одма нагласуваш Олимпико.:vozbud:

Дај бе престани да тупиш шо ти е тебе?

Толки си опседнат со нас, или сакаш да ти барам од они старите постови на оваа тема каде велиш дека го сакаш Реал?

Дај бе престани да тупиш шо ти е тебе?

Толки си опседнат со нас, или сакаш да ти барам од они старите постови на оваа тема каде велиш дека го сакаш Реал?
Не го сакав туку повеке го поштував од Барселона. Ама откако увидов дека сум во голема заблуда, си сменив мислење. И не сум опседнат, само враќам на провокации.:toe:

Не го сакав туку повеке го поштував од Барселона. Ама откако увидов дека сум во голема заблуда, си сменив мислење. И не сум опседнат, само враќам на провокации.:toe:

Кој те провоцира жити се???

Си прајме муабет за Робињо ти влетуваш и го мешаш Роналдо, па Рома ја спомнуваш после...
Немам ништо против тебе да пишуваш овде ама ако толку се интересираш пишувај за Реал, знаеш колку ми е гајле мене со кој состав играл Манчестер твој и дали изгубил или тепал?
Ама баш ич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom