Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Најчесто даваат и на www.myp2p.eu
Јас тука гледам ако нема пренос на тв..

Абе лесно било да најдеш пренос од кога ќе ти каже некој кај да бараш :)

Може финтата на Р ВДВ шо ја спомна Никола да ја најде некој. Ако ја најде нека ја стаи

Ајде ако има некој доброволец да ги стави головите :smir:

Абе ајде ХАЈЛАЈТС одма!!! Зошто ќе пукам пукам пукам пукам пукам :)

Стрелец и асистент ама деби ;)
Ви реков 18ка ќе има

Сега имаме уште еден шутер за слободни голој :vozbud: браво за Рафаел постигна гол на првиот натпревар за Реал МАдрид браво и за Пепе дури сега го видов јас резултатот.:smir:

Сега имаме уште еден шутер за слободни голој :vozbud: браво за Рафаел постигна гол на првиот натпревар за Реал МАдрид браво и за Пепе дури сега го видов јас резултатот.:smir:
Е па мало си ти спиеше додека гледавме ние :)

Сега следува пријателскиот натпревар со Франкфурт на 12ти или има нешто предходно?

Нема друга пред Ајнтрахт :)Со Васоски УАУ

Пи ес

Robinho_tiene_ahora_sarten_mango.jpg

Нема друга пред Ајнтрахт :)Со Васоски УАУ

Пи ес

Robinho_tiene_ahora_sarten_mango.jpg
Се плашам дека Робињо ќе замини во летниот период..
Секој ден гледам вакви наслови.. Robinho unhappy with treatment at Real

Погледнете ја само оваа реченица на Wagner Ribeiro:
"Robinho can't understand it. He could become the best player in the world but it isn't going to happen at Real because they treat him like a second-rate player."

Мислам дека е целосно во право. Во него има капацитет и ако добие шанса ќе биди најдобриот фудбалер во светот...

Потполно е во право Риберио, ама ај ке им помине кризава уште 20 дена

Следна пријателска утакмица ни е со Ајнтрахт Франкфурт на 12 потоа следува Супер Купот со Валенсија на 17 август и на 27 август следува Тропи Бернабе со Спортинг Лисабон уште овие утакмици се до почетокот на Премиера Дивизион.

нека почне првенцтво да ги отцепиме сите:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom