Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Утре идам за Ск да купам тренерки (помал број) од Реал Мадрид, идеја каде да најдам? Итно ми е.

Инаку од денес Реал ми е прв тим во Примера девизион. Форза Реал!
Битпазар, зелен пазар :)

Реал ја игра пријателската во 23:30 според наше време или...? Инаку денеска нашиве играчи на олимпијадава изиграа ТОП! Марсело стандардно добар, Гаго не му мрднаа а Дренте беше супер. Треба повеќе шанса да му се дава.

Ах да, и Гарај беше добар, само нека си остане уште една сезона во Расинг да се усоврши уште повеќе, а и да стекне малку искуство сега во УЕФА куп :)
На Марка пишува дека е во 00 30, ќе видиме :)

Реал ја игра пријателската во 23:30 според наше време или...? Инаку денеска нашиве играчи на олимпијадава изиграа ТОП! Марсело стандардно добар, Гаго не му мрднаа а Дренте беше супер. Треба повеќе шанса да му се дава.

Ах да, и Гарај беше добар, само нека си остане уште една сезона во Расинг да се усоврши уште повеќе, а и да стекне малку искуство сега во УЕФА куп :)

На телетекстот на ХРТ пишува дека од 00:30 е утакмицата, па ваљда тогаш е, не грешат тие :)

Инаку и мене ме бендисаа нашите денеска, особено Гаго, борбен до коска, како и секогаш нели :)
Дренте беше добар ама тоа соиграчите ко засадени во тревата да му беа, катастрофа беа Холанѓаните на тимско ниво.

АХАХХАААХАХАХА! Знам сум го видел ова, закон е! :pos2::pos2: Свекако ќе го јадеа..:)

Сепак не смее да се занемари прецизноста која ја демонстрира ВДВ, и не е така лесно да погодиш гол широк 7 метри од половина терен, и тоа со главата во земја :vozbud:

Сепак не смее да се занемари прецизноста која ја демонстрира ВДВ, и не е така лесно да погодиш гол широк 7 метри од половина терен, и тоа со главата во земја :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Добар заклучок! :pos2::pos2::pos2:

Абе почната ли е реал?? во 23-30 ili 00-30 ?
ps. СТВАРНО ЛИ РОНАЛДО И ОФИЦИАЛНО Е ИГРАЧ НА РЕАЛ???? :uvo:

Незнам у колку точно почнува, а за Роналдо не е точно! Овие од манчестер мислат дека ќе не испровоцираат бидејќи Роналдо нема да дојде, ама не им оди така лесно како што мислеа. Заеби ги!

Почаната е утакмицата или не?А овие од Манчестер фановиве си мислат ке не испровоцираат гомити дека Роналдо потпишал за Реал.:baeh:

Тие треба да се срамат шо имаат играч што јавно кажува дека посакува да игра во друг клуб. И тоа клучен играч.

Ова ти е исто ко женати пред сите комшии да каже дека сака да се секса со комшијата а не со тебе.А ти ја молиш да остане и коа останува си среќен .Смешки.

и сеа викаат роналдо во манчестер уште 1 год др лето пак весниците само тоа ке пишуваат

Салгадо јадел црвен! Да му ебем старото дртало, срамота бе на пријателска црвен да добиеш, па уште во 20 мин! ПУ!!!

Ја не знам состав се утепав од барање.Пиевме еден гол ај ке се упрајме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom