Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Слика што ме насмеа :tv:
nbnrtntr.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хахахахах! Јака слика, и добар потег на Канаваро АХХАХАХ

Иван2реал хахахаххахахахха:vozbud:

АХХАХАХАХХА! Ова некој се заебава со тебе Иван! АХАХАХХАХАХАХ

Бај д' веј, жал ми е за Снајдер и Руд што нема веќе да ги гледаме на ова европско првенство. Голема грешка на Ван Бастен, место ван Перски требаше да го стави Робен, далеку во подобра форма е, барем јас така мислам. Остај тоа, и Руд ни се повреди, да иде у пм!

Серпико е бе неќе да каже дека е за реал јавно хахаххахах

ОООООООООО,
Добре ни дојде Иван2Реал :pos:

Овие нашиве го кркаа малце а?

Штета од нашиве само, Мецелдер, Канаваро(?), Рамос, Касиљас, останаа во играа, а некој од овие последниве тројца порано ќе се збогува.
Мака ми е за Шнајдер, Робен, РВН. ама тоа е.

иван2реал :pos2: клонови почнаа да испаѓаат :tv:

Инаку Робен не играше оти се повредил на загревањето пред натпреварот (:tapp:)
Руд мислам дека го фати грч на крајот, не верувам дека се работи за посериозна повреда... ептен ми беше мака, за Снајдер особено, многу се нервираше, покрај него и јас.

recorte440gt.jpg

97480015oq4.jpg

22871413fa3.jpg

Тренинг комплексот на Реал мадрид

France legend Zinedine Zidane believes Real Madrid will end up signing Manchester United's Cristiano Ronaldo.

The Spanish giants have made no secret of their desire to sign the 23-year-old Portuguese winger, despite United's insistence they will not sell.

"Every time Madrid want good players they get them," said former Real star Zidane, in Vienna for Euro 2008.

"He's had a great season, and he's a Champions League winner, and if he wants to play there, then he can."

Zidane cost about £46m when he moved from Juventus to Real Madrid in 2001.

That fee remains a world record for a player, but the Frenchman, 36 on Monday, thinks Real Madrid could possibly have to spend more than that to land Ronaldo.

And he said he would be happy to no longer be the world's most expensive footballer - having joined Real from Juventus for £45.8m in 2001.

"If he goes to Madrid, it will be a big amount, but Madrid is ready to pay far more than they paid for me," said Zidane.

"This will actually lift a weight from my shoulders. Hopefully they will pay more for Ronaldo than they did for me."

Касилјас му фати пенал на Де Роси дали уште на некој ке му фати пенал.
Едит:Му фати и на ДиНатале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom