Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Хах, ми даваш интервју од пред еден месец, кажано после освојување на лига на шампиони. Верувај си ти во тоа, не те терам на ништо.

Ни ти неможеш да ме убедиш мене, ни јас тебе!
А да почекаме 2 дена да видиме што ќе каже ?

Ок де, ти рече ќе видиме, ја реков добро. Што постираш уште ?

Очигледно е дека сака да дојде во Реал бе, што ви е на вас. Гледате вика дека верува дека неговиот сон ќе стане реалност, сигурно сонот му е Мадрид. Инаку да му е сонот Манчестер, немаше што да се надева кога веќе му е остварен. Сигурен сум дека сака да дојде во Реал, само Фергусон тера инает. Ако, секако ќе го земеме, иако јас не сакам да дојде.

Real da ne se bogovi site igraci da gi sobiraat. Edno e son a drugo e realnost. Ronaldo ostanuva vo Manchester United :):):):):)

Champions season 2007/2008
Taa e REAlnosta

Се гледа дека сака да дојде во Реал, и јас сакам да дојде таму, сакам предизвици за Барса наредната сезона.

Шо збориш глупости бе.Вие баш треба да си напраите ремонт па и тек тогаш нема да сте ни пречка,тоа треба да го сватиш.

Real da ne se bogovi site igraci da gi sobiraat. Edno e son a drugo e realnost. Ronaldo ostanuva vo Manchester United :):):):):)

Champions season 2007/2008
Taa e REAlnosta

Во право си, но потсети се дека желбата на играчот е најважна, па и не мора да го дадете...итака не ни треба. Само дава дознаење на сите каде сака да игра...

Шо збориш глупости бе.Вие баш треба да си напраите ремонт па и тек тогаш нема да сте ни пречка,тоа треба да го сватиш.

Реков нешто против Реал? Провоцирав ? Навредив некој ? Немој само за џабе да постираш молим те... понекогаш се прашувам со колку мадридски фанови можеш да водиш нормален разговор.

Има време бе, допрва ќе плачат тука.
Сликата што ми беше избришана
babycryingcloseupes3.jpg

И уште една убава
ronaldomadridcopywy1.jpg
Адидас-Најк ...:(:(

Доста со напаѓање, нека пишува кој сака само да не провоцира...Лависта не провоцираше, само си го кажа своето мислење...исто како и ние понекогаш кога постираме на Барса.

Арагоњес си оди после европсково, очекувајте го Дел Боске, и очекувајте го Гути, како напаѓач :D

ronaldo-real-412.jpg

Слика што ме насмеа :tv:
nbnrtntr.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom