Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Готово е, Раул не иде на Еуро.

Бојан му откажа на Арагонес, со образложение дека пред сезоната играше на светското првенство за млади, и плус цела сезона...па бил уморен и сакал одмор(за 17годишен тоа е премногу).

Али пак Арагонес нема да е Арагонес ако не го "избрка" Раул. :)
Местото на Бојан го зема Серхио Гарсија од Сарагоза.

Значи се докажа колку е идиот овој арагонес.Зошто толку го нервира раул не ми е јасно.Највеќе сакам да го стегне срце пред европско.Добро сеа си иде после европско па доаѓа висенте дел боске па ќе висиме тек тогаш.

Еден голем поздрав до Миланез` со веста:Варгас блиску до Мадрид.
Шпекулација ... имаше изјава пред 3-4 месеци дека не сака да га напушти Италија.
Исто ка со Рони вчера пишуваше Миан понудиле 25 денес дека не пратиле ниедна понуда за него :)

Ама и да дојде Варгас не ви треба го имате Хајнце,Марчело а и Дренте може да замени кога е потребно на таа позиција ...

Овој е ненормален пизда му материна ццц абе кој е тој Серхио Гарсија ццц Раул го одбраа за најдобар напаѓач во Шпанија а тој зема некој што ке игра во Сегунда следната сезона.Белким ке го штракне срцето :pos::pos:

Серхио Гарсија ви е иден второлигаш(Сарагоса) и мислам дека секој коментар окулу ова веќе би бил излишен, едноставно Арагонес е идиот.

А ова за Варгас шо ќе сме го земале исто така ми изгледа како глупост, Марсело станува се поголем ѕвер а они лев бек од Катанија ќе земат, чисто сумљам.

Серџо Гарсија е многу добар играч. Многу ми праи ќејф тој фудбалер, стварно е ѕвер. Само едно не сфаќам, кога Раул беше во најголемата криза во својата кариерта, го земаше за Шпанија...а сега кога ја игра една од најдобрата сезона во својата кариера, не го зема. Бога да чува. Со Варгас чиста ШПЕКУЛАЦИЈА!

Ovoj Aragones bil netacen be.raul e najdobar igrac vo cela Spanija a ne go zema lele

Леле, офама!!!!

Овој арагонес докажа колку го мрзи раул.Ѓубре.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Гледајте на светлата страна околу Раул.
Ќе биде поодморен за новата сезона:)

Тешко копиле е овој Арагонес, намерно не го вика Раул. ај керката негова, баш сакам Шпанија да го освои Европското првенство, а ако не го освои тоа ќе биде само заради Арагонес.

Баш ми кажаа вчера имало интервју на еуроспорт и го прашале зошто не го стаил раул у тим.Им одговорил он глеал моментална форма на играчите.А баш раул се растури од давање голови оваа сезона.Баш заради арагонес нема да освојат европско.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom