Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште Боби да се согласи, и све таман. После 21ви мај ќе видиме шо како. :)
Ако не освои Челзи титула јас да ти бирам аватар бива:pos2:.И тоа некој поубав ќе гледам да е.:smir:

Хммм, бива! Значи ако испадне 1, ќе го јаде Иван. Ако не земе Челзи ништо, го јаде Филип...ја нема да го јадем, сигурен сум :):):):)

Или утре ќе испадне икс и Челзи нишо нема да освои и ќе го јадеме сите тројца :)

Единствен кој ќе биде добитник сум јас...:):):):) Ама не е фер, Филип за тебе нека важи само во ЛШ, зошто имаш поголема шанса, натпреварување на два фронта :):):) Иако денеска Манчестер ќе биде шампион, сепак нека важи тоа само за ЛШ :)

Wigan - Man. Utd X

Chelsea - Bolton 1

Ја иако не ги сакам ни едниве, ни другиве...ќе ти пувам на Челзи, зошто неќам да го глеам Вообразенко Фергусон како скока и се кењ* у гаќи.

манчестер ќе освојат премиер а челзи ЛШ за жал

И сега да се вратиме на Реал Мадрид.

Одличен состав за вечер.Ми се допаѓа како размислува и како се однесува Шустер.

Ова е сосема солиден состав за да се победи било кој тим, не гледам зошто не би ги исплескале едно убаво вечер Сарагоса.
Баш сакам да видам како ќе функционира тандемот Руд-Игуаин. :vozbud:

Некоја информација за пренос, пошо сител очигледно се збунети? Можда некоја комбинација да направат пошо сите утакмици се играат во исто време?

Ако нема на сител линкче за сопкаст

Сега ке турнам сопкаст и ако не дават на сител таму ке гледаме :)

Се надевам ќе има, не ми се гледа пак матно. Башка незнам колку ќе ми издржи нетов го поминав лимитот веќе

Еве и линк за сопкаст
sop://202.190.75.149:3912/3606

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom