Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако заврши нерешено шо праиме? :)

Не, не. Ако заврши нерешено двајцата ќе го носите Роналдињо окезен на аватар до први јуни. Дијл?

Не, не. Ако заврши нерешено двајцата ќе го носите Роналдињо окезен на аватар до први јуни. Дијл?
Ноу дијл
Ако заврши нерешено нишо не ставаме. Енд оф стори

Ај вака Иване. Ако заврши нерешено, го носите Роналдињо до први.
А ако Челзи не освои ни еден трофеј сезонава, ставам аватар по ваша желба. Биват?

Е вака нека биде. Иван јас и ти се договоривме што како, ако излезе 1 ти ставаш, ако 2 јас ставам. А за другото незнам...:)

Ако излезе 1 става Иван, ако излезе 2 става бобиче. Ако излезе икс, ставате двајцата аватари со Роналдињо окезен до први јуни. Ако Челзи не освои ни еден трофеј сезонава, Иван ќе ми одбере аватар до први јули, а бобиче аватар. Бива?

Бива за мене, иако ова би требало со фан на Манчестер да го праиш :)

Уживај ти, иако од Шпанско сум за Севиља, не ти викам Дани Алвес да го стаиш, туку Роналдињо. ;)

Значи, иако не си за Манчестер, очекувам да ми скуваш нешто од тој табор за аватар... Ако не освои Челзи. :)

Се ми се чини дека Боби ке биде тој што ќе изгуби,какво пустање какви бакрачи утре РЕАЛ ке победи па што сака нека е,што има везе ако Сарагоса е на испаѓање.Се работи за престиж и рекорди.

Аврам Грант би требало да го носиш, ако не се премислам после финалето

Уште Боби да се согласи, и све таман. После 21ви мај ќе видиме шо како. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom