Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува...тешко дека ќе иде понатака. Коа ќе ги стегнат во Мадрид, ќе незнаат од кај им фури :):):) Ама се е можно, Гетафе оваа година се покажува многу добро, играат во животна форма, и бележат историски успеси за клубот :)
Абе какво стегнување, чим дома не можат да ги тепаат у гости па ич.

Епа изгледа не си ги гледал Баерн...цела сезона така играат, местачи.
Не ми изгледа како случајност со Болтон, Абердин да примаат голови во 90.

Според мене Баерн иде даље 90%! Остај ова сега што им го пинаа у 90, иако Баерн заслужи да дојде до поголем триумф според шансите и според играта...ама тоа е фудбалот. Во Мадрид моја прогноза 1-3 резултат.

И Реал изгуби дома од Гетафе...а на гости ги тепавме. Не значи ништо тоа дома-гости (освен за Фенербахче:):)). Ако играш катастрофално...не на домашен терен да играш...и во сопствената куќа да играш ќе загубиш :)

Епа изгледа не си ги гледал Баерн...цела сезона така играат, местачи.
Не ми изгледа како случајност со Болтон, Абердин да примаат голови во 90.
Не е се местено ебаго, ја гледаше утакмицата? Баерн се бранеше и праеше шанси преку контри, нормално дека ќе примат гол. И тоа од Контра :)

Според мене Баерн иде даље 90%! Остај ова сега што им го пинаа у 90, иако Баерн заслужи да дојде до поголем триумф според шансите и според играта...ама тоа е фудбалот. Во Мадрид моја прогноза 1-3 резултат.

И Реал изгуби дома од Гетафе...а на гости ги тепавме. Не значи ништо тоа дома-гости (освен за Фенербахче:):)). Ако играш катастрофално...не на домашен терен да играш...и во сопствената куќа да играш ќе загубиш :)
Значи многу дома да играш, тоа што изгубивме од Гетафе и сам знаеш како беше. Невнимателност, Гетафе иде понатака.

Јбг, како сме изгубиле така, ни дадоа гол на невнимание. Ама и со Баерн па не покажаа којзнае каква игра...ама сепак резултатот многу ветува. Нормално очекувам Гетафе да го видиме во финалето:)

Новиот Меси, Готово Свршив.

Готово игра за Гетафе,а позајмен е од Реал.
Имаме уше еден Готово не знам дали се сеќавате.еве

Би сакал Гетафе да помине понатаму, малку да го симнеме тој Баерн на земја, многу сме јаки многу сме јаки, кои јаки бе во која лига хехе Германија, и плус во Уефа играт. мислам дека Хитцфилд не е доволен тренер за Баерн, добро направија што сега од лето ќе им дојде овој новиот.
Ама ај темата е Реал Мадрид, доста е со офтопик. Инче денеска читам смешни изјави на Замброта, хехе ако се врател Меси сега за последните утакмици ќе освоиле двојна круна и Примера и Лига на Шампиони. хехе. Хала Мадрид.

Ма ако се врати Меси од шо добро ќе играат и купот ќе им го даат.

Абе на Никој играч Готово не мислев туку мислев да кажам дека само Хунтелар да го земиме и завршена работа :) Ај нема веза.

Абе на Никој играч Готово не мислев туку мислев да кажам дека само Хунтелар да го земиме и завршена работа :) Ај нема веза.
Остај ги знаат што мислиш само бараат утеха во нешто, па ај да бараме грешки и да се смееме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom