Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ми се верува...тешко дека ќе иде понатака. Коа ќе ги стегнат во Мадрид, ќе незнаат од кај им фури :):):) Ама се е можно, Гетафе оваа година се покажува многу добро, играат во животна форма, и бележат историски успеси за клубот :)
Абе какво стегнување, чим дома не можат да ги тепаат у гости па ич.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Епа изгледа не си ги гледал Баерн...цела сезона така играат, местачи.
Не ми изгледа како случајност со Болтон, Абердин да примаат голови во 90.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според мене Баерн иде даље 90%! Остај ова сега што им го пинаа у 90, иако Баерн заслужи да дојде до поголем триумф според шансите и според играта...ама тоа е фудбалот. Во Мадрид моја прогноза 1-3 резултат.

И Реал изгуби дома од Гетафе...а на гости ги тепавме. Не значи ништо тоа дома-гости (освен за Фенербахче:):)). Ако играш катастрофално...не на домашен терен да играш...и во сопствената куќа да играш ќе загубиш :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Епа изгледа не си ги гледал Баерн...цела сезона така играат, местачи.
Не ми изгледа како случајност со Болтон, Абердин да примаат голови во 90.
Не е се местено ебаго, ја гледаше утакмицата? Баерн се бранеше и праеше шанси преку контри, нормално дека ќе примат гол. И тоа од Контра :)

Според мене Баерн иде даље 90%! Остај ова сега што им го пинаа у 90, иако Баерн заслужи да дојде до поголем триумф според шансите и според играта...ама тоа е фудбалот. Во Мадрид моја прогноза 1-3 резултат.

И Реал изгуби дома од Гетафе...а на гости ги тепавме. Не значи ништо тоа дома-гости (освен за Фенербахче:):)). Ако играш катастрофално...не на домашен терен да играш...и во сопствената куќа да играш ќе загубиш :)
Значи многу дома да играш, тоа што изгубивме од Гетафе и сам знаеш како беше. Невнимателност, Гетафе иде понатака.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јбг, како сме изгубиле така, ни дадоа гол на невнимание. Ама и со Баерн па не покажаа којзнае каква игра...ама сепак резултатот многу ветува. Нормално очекувам Гетафе да го видиме во финалето:)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Новиот Меси, Готово Свршив.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Готово игра за Гетафе,а позајмен е од Реал.
Имаме уше еден Готово не знам дали се сеќавате.еве

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Би сакал Гетафе да помине понатаму, малку да го симнеме тој Баерн на земја, многу сме јаки многу сме јаки, кои јаки бе во која лига хехе Германија, и плус во Уефа играт. мислам дека Хитцфилд не е доволен тренер за Баерн, добро направија што сега од лето ќе им дојде овој новиот.
Ама ај темата е Реал Мадрид, доста е со офтопик. Инче денеска читам смешни изјави на Замброта, хехе ако се врател Меси сега за последните утакмици ќе освоиле двојна круна и Примера и Лига на Шампиони. хехе. Хала Мадрид.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ма ако се врати Меси од шо добро ќе играат и купот ќе им го даат.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе на Никој играч Готово не мислев туку мислев да кажам дека само Хунтелар да го земиме и завршена работа :) Ај нема веза.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе на Никој играч Готово не мислев туку мислев да кажам дека само Хунтелар да го земиме и завршена работа :) Ај нема веза.
Остај ги знаат што мислиш само бараат утеха во нешто, па ај да бараме грешки и да се смееме.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Добро бе :) Си реков да не дојде до забуна :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom