Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
бетис ќе треба да играт без нивните 4 најдобри играчи. ако изгубиме/изиграме нерешено ке се обесам на првата бандера. очекувам Баписта уште еден ножички да му брцни

и кој е овај копиљо икарди

...
Високо ценетито напаѓач кој има само 14 години, потпиша шест годишен договор со Реал Мадрид, откако се реши да ја напушти Барселона.
...
Но Реал успеа да го натера младиот Аргентинец кој поседува италијански пасош да се пресели во нивните редови.

со кој ум пробват да купат играчи од младинската школа на путалона

бетис ќе треба да играт без нивните 4 најдобри играчи. ако изгубиме/изиграме нерешено ке се обесам на првата бандера. очекувам Баписта уште еден ножички да му брцни

и кој е овај копиљо икарди

...
Високо ценетито напаѓач кој има само 14 години, потпиша шест годишен договор со Реал Мадрид, откако се реши да ја напушти Барселона.
...
Но Реал успеа да го натера младиот Аргентинец кој поседува италијански пасош да се пресели во нивните редови.

со кој ум пробват да купат играчи од младинската школа на путалона
Нема везе ова,нема играно за Барса порано,сеа ќе игра

Ќе има на ера?

Ocekuvam vecerva pobeda od 2:0 ili 3:0 a jas utakmicava ke e gledam na internet :) oti era ne e fakam a na sitel nema da ima prenos

Не пишува од кој ден е,ништо чудно програмава да е за вторникот.

Не пишува од кој ден е,ништо чудно програмава да е за вторникот.

Може а сајтот е крш неможе да се снајдеме ...Абе ке има сигурно:)

Пишува Lajme-(вести на албански во превод) а одоздола на латиница напишано на македоски crtan fil -kratok >)))))))))

Casillas Salgado, Ramos, Cannavaro MarceloGago, Guti,Robben Drenthe Julio Baptista Ra'l.
Се надевам ќе има на ера

Aко нема да Ера, гледајте на Сопкаст
sop://202.190.75.149:3912/3602

значи ко че го стам 2 реал, сеакогаш ме заебават. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom