Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Точно е со касиљас...таке и ја прочитав негде...Ама иако сум Миланез сепак имам голем респект кон РЕАЛ!!!
И доколку не освоите лигата во Шпанија ќе ве убијам!!!:violent1:
Поздрав до сите КРАЛЕВИ!!!:salut:

Со тоа што Касиљас остана до крај да брани со Ваљадољид значи не било нешто многу сериозно.А и повикан е за натпреварот така да
SQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas and Dudek
Defenders: Ramos, Cannavaro, Miguel Torres, Salgado, and Marcelo
Midfielders: Guti, Gago, Diarra, Robben, Balboa, and Drenthe
Forwards: Saviola, Ra'l, Van Nistelrooy, Higuaнn, and Soldado
e537b8288convocatoriap.jpg

И така не е многу добар.А Барса има многу други таленти,така да овој најверојатно ќе биде продаден.

Дури пораснит ова детенцево ние ќе имаме освоено уште многу трофеи во Primera :pos2:, нека збират барса "таленти" , ние ќе си збираме трофеи :pos2:

оти одонкор, марк гонзалез, бабич и собис не играт??????
мислам дека негде прочитав оти Дренте ќе го почни натпреваро

Дури пораснит ова детенцево ние ќе имаме освоено уште многу трофеи во Primera :pos2:, нека збират барса "таленти" , ние ќе си збираме трофеи :pos2:

најголем дудлач

:pos:

Само прочитајте се. И помислете шо ќе пишевте ако детето беше сликано со еден понеубав дрес :pipi:

Супер тимот ми се глеа.Мада шо знам Баптиста крило ај ке го биде за се е тој ЅВЕР за џабе не е.
Ја да сум Робен десно Дренте лево.Ама добар е и овој состав..овие од Бетис не пара ги знам.

:pos:

Само прочитајте се. И помислете шо ќе пишевте ако детето беше сликано со еден понеубав дрес :pipi:

Ја веќе имав спремено пост дека детето ке биде ѕвер ова она заш на 24 фудбал рекоа дека потпишал за Реал.
ама напишав педер зато шо не потпишал не дека е слаб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom