Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Да али го забораи Туре, он игра веднаш позади Чави и Ињеста. Така да он краде топка, им дава на овие пред него и одма у напад. =)
Прошлата сезона, Барселона имаше многу тешкотии додека им ја одземе топката на противничките играчи, и немаше кој да ги сече акциите.

Да али го забораи Туре, он игра веднаш позади Чави и Ињеста. Така да он краде топка, им дава на овие пред него и одма у напад. =)
Прошлата сезона, Барселона имаше многу тешкотии додека им ја одземе топката на противничките играчи, и немаше кој да ги сече акциите.

da. ama nie i so dvajca defanzivni igrame i pak po 2 na natprevar primame, vo eden igrac da gi iskombiniras diara i gago pak dzabe ko pojma nemat. na ture nisto ne mu bega. zato za nas napado e najdobra odbrana:wink: (bi trebalo da bidi, oti gago i diarra igrat za kolku da popolnat mesto i da ima 11 igraci na teren). ne postoj pravilo deka mora so eden defanziven da igras, do pred nekolku godini ne igravme pa poubo ni bese. sea od so e trend vo drugi kluboj, mora i nie eden da imame barem eden oti ja sledime modata i na nasite kojotite shuster, kalderon i mijatovic nisto ne mu bega.
btw guti igrase na taja pozicija do pred nekoe vreme, pa zato go kladov na taja pozicija vo mojata formacija. ubo podava, znaj topkata da ja sutni a i pojke od siguren sum deka mozi pojke da osvojva topki odosto diara i gago zaedno

da. ama nie i so dvajca defanzivni igrame i pak po 2 na natprevar primame, vo eden igrac da gi iskombiniras diara i gago pak dzabe ko pojma nemat. na ture nisto ne mu bega. zato za nas napado e najdobra odbrana:wink: (bi trebalo da bidi, oti gago i diarra igrat za kolku da popolnat mesto i da ima 11 igraci na teren). ne postoj pravilo deka mora so eden defanziven da igras, do pred nekolku godini ne igravme pa poubo ni bese. sea od so e trend vo drugi kluboj, mora i nie eden da imame barem eden oti ja sledime modata i na nasite kojotite shuster, kalderon i mijatovic nisto ne mu bega.
одбраната не ни беше ко шо треба,иначе диара и гаго супер играат.Само во последно време Диара праи некој лоши грешки и ми изглеа ко да не му се трча,така да Гаго во овој момент игра подобро.Во Јануари би сакал Велосо да дојде

pa deko i iniesta igrat na istite pozicii spored tebe ko gago i diarra pa pak ne primate po 5 gola. poarno nekoj so znaj topkata da ja sutni, otkolku nekoj so sej tamu za kolku da se reci deka igrame so 11 igraci

Во право е Никола кога веќе прави ротации нека проба и вака боље ке изигра Гути од колку Гаго и Диаа мислам сеа Диара е калса играч ама нека проба и вака јас мислам ке биде супер.Плејмејкер да го става Снејдер или Баптиста парче ке праат

un puticlub..:pos2: :pos2:

e3a8ce5247.jpg

Henry: pred i potoa (od ko ojde vo barshitlona)

18eb8a38be.jpg

ZASEKOGAS - mas que un culo

52e2429a40.jpg

5c14bdb82b.jpg

e9977a6133.jpg

6be2c0a6f9.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6be2c0a6f9.jpg

Овој ли е тој бе:Ако е овој во ваква поза ке игра

Зар малце играчи имаат сеа

Да беее.....................

Доста е со играчи алооо многу имаме нејќам никој да купат

Ане ке си иде Канаваро на лето и сега мора да се има 10 одбрамбени знаеш....и така

Абе талент е Јоветич,башка на Мијатович му се свиѓа

Да беее.....................

Доста е со играчи алооо многу имаме нејќам никој да купат

Ане ке си иде Канаваро на лето и сега мора да се има 10 одбрамбени знаеш....и така

kanavaro kaj saka neka odi, vgodina ke go imame garay

Овој од Расинг,Робен што го искрши со дриблинзи.???

Кај читате ова бе дајте линкови за овие посибилитис

brat ne zaebavaj. nov hierro e. najgolem talent vo sveto. kazi eden odbranben so pogolem potencijal od nego na negovi godini? plus trenero na racing veli deka odma bi go dale na Real. kanavaro prestar za Real e. mozi komotno da sjodi

brat ne zaebavaj. nov hierro e. najgolem talent vo sveto. kazi eden odbranben so pogolem potencijal od nego na negovi godini? plus trenero na racing veli deka odma bi go dale na Real. kanavaro prestar za Real e. mozi komotno da sjodi

Дај апиши нешо поише за дечкото да го знајме ние неедуцираниве:)

Дај апиши нешо поише за дечкото да го знајме ние неедуцираниве:)
Еве јас ќе напишам една кратка биографија за дечково..
Роден е во Росарио, Аргентина на 10 октомври 1986.. Игра на позиција стопер или десен бек. Во Расинг дојде од Newell's Old Boys во 2005 год. Добар е и во офанзивни задачи, поради одличната техника и одличниот шут.
Видете го клипчево.. ме мрзи сега да преведувам се..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=em9r72BLKS0[/media]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom