- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 2
![]()
Јоветич сака да игра за Реал.
ovaj e sigurno nekoj tezok mrtovec se gleda po facata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Јоветич сака да игра за Реал.
Ќе го биде дечкото, има добри офанзивни рефлекси.
Абе звер е.. не за џабе го бараат сите клубови.. баш пред некој ден читав дека за него се заинтересирани Ливерпул и Манчестер.. и тој имаше изјава дека би сакал да оди во Англија.. но да се надеваме дека ќе си дојде во Реал..mozebi ke go bide jas ne sum slusnal za nego
Абе звер е.. не за џабе го бараат сите клубови.. баш пред некој ден читав дека за него се заинтересирани Ливерпул и Манчестер.. и тој имаше изјава дека би сакал да оди во Англија.. но да се надеваме дека ќе си дојде во Реал..
Незнам зошто се толку упорни по Кака` гледа дека Милан не го дава нека бараат друг.AMA СО ОВОЈ КАКА НЕСАКААААААМ ДА ПРЕГОВАРААТ ВИШЕ ЗА НЕГО АМАН БЕ КАЛДЕРОН КО ЗЛАТО ДА МОЧА ОВОЈ КАКА БЕ.ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Да.. и нема толку висока цена како Кака.. И не знам шо се запнале за Кака.. Добар е ама има многу подобри од него!abe neka go zemat Diego od Werder najubo ke bidi
na primer??????Да.. и нема толку висока цена како Кака.. И не знам шо се запнале за Кака.. Добар е ама има многу подобри од него!
На пример играчи од средина на теренот.. Диего, Кварезма, Насри.. супер квалитетни играчи а немаат толку висока цена како Кака..na primer??????
Што поефтини се овие ...!?А за подобри од него според мене се Меси, Роналдо па и Роналдињо..
Пишав погоре кој се поефтини.. Диего, Насри и Кварезма..Што поефтини се овие ...!?