Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
НЕ брзајте за во лига на шампиони дека сте прошле бидејќи доаѓа во последното коло НАШИОТ ''Убиец'' = Горан ПАНДЕВ, а и знаете како пројдовте на олимпико.

Кога сме кај натпреварот, без разлика на голот што го постигна нистелрој требаше барем уште еден да даде бидејќи имаше навистина изгледни прилики.,....

Ама игра ЛАЦИО, а не само ПАНДЕВ. А го видовме ЛАЦИО како се покажа вечерва.:wink:

ништо страшно,подобро да иде вердер одколку лацио,бар да не глеам преноси од глупи утакмици

Е добро де ке пројдеме---ова беше за да влезе вердер

Ke gi zgazime lacio ;) doma. stoto ovie od MTV samo lacio go davat ne e interesno vaka neka dat nekoja pointeresna utakmica

ќе играат реал-милан на пример ќе глеаме лацио розенборг,не е интересно

3-1 kraj bravo za real dobro odigraa site moram da gi pofalam za dobrata igra:aplauz:
raul kakov gol dade od sloboden lele:vozbud:

Bravo za real go pokazaa vistinskoto lice so prekrasna igra :) cestita pobedata neka ni e,od kolku metri bese slobodniot udar.

ОДлична игра одлично ...цела игра ја имавме под контрола...само што све изнапромаршија РВН и Савиола на крај не знам.ама добро е 3 бода си се три

Raul pocna i od slobodni da dava. haha. dzabe ne e najdobar srelec vo spanskoto. i van gol ubo go namesti ko go dade prvio gol. kako ja podaj topkata do Raul samo Gospod znaj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom