Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
pak ke bide me prvi villareal ke odigra nereseno veruvam jas vo almeria

nasiot Negredo igra vo almeria :vozbud:

И Реал останува прв!
Виареал изигра нерешено. Браво за Алмеира.
Браво за Негредо, (кој не го знае, тоа е Алваро Негредо, 21 година има мислам, играше за Реал Кастиља(Б-тимот на Реал), а годинава е мислам позајмен во Алмеира) кој со голот за израмнување го постави конечниот резултат 1-1.

Диего доаѓа во Реал?
Постои реална можност во летниот преоден рок напаѓачот на Вердер, Диего да се пресели на Сантијаго Бернабе.
C9AEAD1E08809D4AB8FFC87BEC6DAA6A.jpg

Шпанските медиуми шпекулираат дека Реал и Вердер веќе ги договориле условите под кои бразилскиот репрезентативец може да си замине од Бремен.

Наводно Кралскиот клуб се согласил да плати обештетување во висина од 18 милиони евра.

"Навистина е тешко да се одбие понуда од клуб како што е Реал. Но до овој момент никој не контактирал со мене", изјави таткото на Диего, кој воедно е и негов менаџер.

Се шпекулира дека преговорите се водат во тајност и дека најзагреан за трансфер на Диего е тренерот на Реал, Берн Шустер.

Наводно Шустер тврдел дека токму тип на играч како Диего недостасува во екипата и дека тој мора да се пресели во Мадрид.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Многу слаба игра против Мурсија. Рамос стварно слабо, од самиот почеток приметив дека нешто не му оди, а подоцна само ми ги потврдуваше мислите. Првите 30 мин играа прекрасно, Мурсија неможеше да го напушти својот 16-ец. Но потоа незнам што се деси.

А за со Вердер мислам дека ќе биде многу тешко! Германците играат до крај, и не се предаваат, и + пред своја публика...тешко. Но надешта последна умира!

Знам дека нема да игра Диего. Гледав на ЛШ магазин, вика многу ми е криво што нема да играм, но ќе им дадем совети на моите соиграчи како да го сопрат Робињо. Вика има среќа што не играм, зошто покрај мене неможе да пројде со тие финти :)

treba suster da se preispita koj ke stava vo odbranata dali "pepe"ili cannavaro

ja mislam deka treba vo odbranata treba da igraat cannavaro i metzelder

lele ovaj sudijata ne zakla za prvio gol c c c

da mu eb..krvta negova

Каква асистенција му даде Робињо на РВН незнам како не го даде тоа ... :toe:

Ебаго, нека се замисли малку Шустер. Ако не победи Реал и во Примера викендов, стварно треба да се преиспита ај за ЛШ, мислам дека нема да испуштат пласман понатаму ама вака и во Примера не можи.

Ебаго, нека се замисли малку Шустер. Ако не победи Реал и во Примера викендов, стварно треба да се преиспита ај за ЛШ, мислам дека нема да испуштат пласман понатаму ама вака и во Примера не можи.

НЕ брзајте за во лига на шампиони дека сте прошле бидејќи доаѓа во последното коло НАШИОТ ''Убиец'' = Горан ПАНДЕВ, а и знаете како пројдовте на олимпико.

Кога сме кај натпреварот, без разлика на голот што го постигна нистелрој требаше барем уште еден да даде бидејќи имаше навистина изгледни прилики.,....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom