Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
напраивте цела страна празен муабет,дај на мсн стајте се па зборите.
Реал никогаш не играл со дефанзивен лев бек,бар во последните 20 години,карлос ко млад незнаеше да брани ко шо треба па со искуството прерасна во најдобар лев бек,така и марсело

Реал никогаш не играл со дефанзивен лев бек,бар во последните 20 години,карлос ко млад незнаеше да брани ко шо треба па со искуството прерасна во најдобар лев бек,така и марсело
momce drago i mlado ova ne se prazni muabeti,carlos kolku igra vo real bre 20 god?? ::Dbaska nie zborueme za napadot i deka ne trebase da go daat kassano na pozajmica i da si go zemeea klajvert a ne ona drvana raul i soldado ke gi gleam :D

Не размислувате надвор од кутијата ништо не е празен муабет секоја идеја треба да си најде своја публика затоа не отфрлајте се што ќе слушнете. А Марсело ако е млад пратете го на позајмица нека се искалеми малку, а не да упропастува клуб со ваква традиција и реноме.

Не размислувате надвор од кутијата ништо не е празен муабет секоја идеја треба да си најде своја публика затоа не отфрлајте се што ќе слушнете. А Марсело ако е млад пратете го на позајмица нека се искалеми малку, а не да упропастува клуб со ваква традиција и реноме.
eve moj covek,kako moze toj shuster da go igra?real e golem klub bre :D:D ?ne zasluzuva takvi drva kako marcelo,baska i tolku pari dadoa za drente!baska taa politika so ja vodat i so sakaat da im ja nametnat na napatenite dusi niz svetot deka se oni najgolem klub vo svetot im se prifana kaj mnogu dusi,i morame nie osvetlenite da ve prosvetlime so nasiot informacionen STAP!hahaha

So mu fali na Marselo be....pu super igra si ja iskoristi шансата шо му ја дадоа.

Ихуаин злато дете шо го карате.
Гаго го ставаат ЦДМ не може да се искаже нормално,играл ЦМ во 4 4 2 порано.

Касано да го вратат шо ти е на тебе бе.Со златен Савиола ке играл Касано.
Солдадо не го стајле да игра па да не дава голови!!!
Раул има утакмици коа не може да издржи не треба да го ставаат и среда и недела да игра не може да издржи толку темпо.Еден натпревар во неделата може да игра барем коа има замена.

Рамос кинг се разбира

Site se vo red ali koga nekoj ke mi go pofali saviola navistina ne vredi... ako vredese ke imase prvotimski status ili pa i rezerva... a toj.. nikade ... se ima real jas barem mislam deka saviola mu preci i slobodno moze da ja otvori vratata i da odi vo ekipicka vo poniizok rank :DPozz

Site se vo red ali koga nekoj ke mi go pofali saviola navistina ne vredi... ako vredese ke imase prvotimski status ili pa i rezerva... a toj.. nikade ... se ima real jas barem mislam deka saviola mu preci i slobodno moze da ja otvori vratata i da odi vo ekipicka vo poniizok rank :DPozz

Знаеш колку пати влегол Савиола и колклу гола дал

Савиола да не бил добар немале да го земаат за репрезентација ...
малиот е супер само треба повеќа минутажа да добива... :smir:

Vo real ne sum go gledal ali go imam gledano minatata sezona.. pa iskreno ne mi se bendisuvase....sega mozebi se promenil se izvinuvam ako imam greska vo citatot

минатата сезона ... ? колку натпревари 4-5 за Барса ... ?
мислим дека беше едно време позајмен во Севиља не сум баш сигурен и знам дека беше меѓу првите во листа на стрелци во Шпанија

Доволно добар е за резерва...нема причина зашто да му фати место на нистелрој или на робињо...иако можда е боље варијанта од Раул

Раул сезонава е во одлична форма, и доколку сега го стаат на клупата (што нема теоретски шанси), нека се фрлат во река. Раул имаше многу слаби утакмици прошлите 2 год., ама сезонава е стварно цар, и е најдобар стрелец на Реал засега. А ова за Марсело и за Метцелдер што зборите дека си немале врска, пфффф...во голема заблуда сте!

ке дојде и на марсело времето,полека!Ке стане голем играч се гледа тоа во него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom